Închide meniul
EXCLUSIV

Stadionul „Arcul de Triumf” își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal! Anunțul făcut de președintele Federației Române de Rugby

Cosmin Cioboată Publicat: 5 octombrie 2022, 19:23

Reclamă
Stadionul „Arcul de Triumf își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal! Anunțul făcut de președintele Federației Române de Rugby

Dinamo vrea să joace pe stadionul "Arcul de Triumf"

Stadionul "Arcul de Triumf" din București / Inquam Photos / Octav Ganea

Stadionul „Arcul de Triumf” își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal! Marele anunț a fost făcut astăzi, în ziua în care Adunarea Generală a Federației Române de Rugby a votat, în unanimitate, pentru preluarea stadionului „Arcul de Triumf” pentru o perioadă de 49 de ani, în regim gratuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a asigurat că, în viitorul apropiat, „casa” naționalei de rugby a României va găzdui și meciuri de fotbal.

Stadionul „Arcul de Triumf” își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal!

De când a fost inaugurat stadionul, FCSB și Dinamo au făcut cerere pentru a juca pe „Arcul de Triumf”, însă solicitările au fost respinse de FRR.

„(N.r. – Aveți porțile deschise?) De ani de zile o facem și o vom face în continuare. Stadioanele nu au o profitabilitate așa cum ne așteptam, ele nu pot deveni un business. Profitabilitatea se va vedea în viitoarele generații de sportivi. În clipa în care stadionul Arcul de Triumf va putea organiza și meciuri de fotbal, cu siguranță o vom face.”, a spus Alin Petrache, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Alin Petrache, mândru de naționala de rugby a României: „E cea mai bine clasată dintre toate sporturile din țară!”

Alin Petrache a vorbit și despre naționala de rugby, calificată direct la Cupa Mondială din 2023.

Reclamă

„Suntem într-o campanie de calificare și de pregătire a acestor meciuri puternice de la Cupa Mondială. Suntem singurul sport calificat la o Cupă Mondială și aveam nevoie de acest stadion și de complex pentru a pregăti viitorul naționalei (…)

Avem un sistem de finanțare greoi, care ne-a permis în ultimele 20 de luni să oferim acestor copii care s-au calificat la European doar 5 zile de cantonament. Echipele noastre de juniori și de tineret se dezvoltă mai greu.

Naționala de rugby a României este cea mai bine clasată într-un clasament din lume, din toate sporturile de echipă, pe locul 16 azi”, a mai spus Petrache.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și