Închide meniul
EXCLUSIV

Stadionul „Arcul de Triumf” își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal! Anunțul făcut de președintele Federației Române de Rugby

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 octombrie 2022, 19:23

Stadionul „Arcul de Triumf își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal! Anunțul făcut de președintele Federației Române de Rugby

Dinamo vrea să joace pe stadionul "Arcul de Triumf"

Stadionul "Arcul de Triumf" din București / Inquam Photos / Octav Ganea

Stadionul „Arcul de Triumf” își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal! Marele anunț a fost făcut astăzi, în ziua în care Adunarea Generală a Federației Române de Rugby a votat, în unanimitate, pentru preluarea stadionului „Arcul de Triumf” pentru o perioadă de 49 de ani, în regim gratuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a asigurat că, în viitorul apropiat, „casa” naționalei de rugby a României va găzdui și meciuri de fotbal.

Stadionul „Arcul de Triumf” își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal!

De când a fost inaugurat stadionul, FCSB și Dinamo au făcut cerere pentru a juca pe „Arcul de Triumf”, însă solicitările au fost respinse de FRR.

„(N.r. – Aveți porțile deschise?) De ani de zile o facem și o vom face în continuare. Stadioanele nu au o profitabilitate așa cum ne așteptam, ele nu pot deveni un business. Profitabilitatea se va vedea în viitoarele generații de sportivi. În clipa în care stadionul Arcul de Triumf va putea organiza și meciuri de fotbal, cu siguranță o vom face.”, a spus Alin Petrache, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Alin Petrache, mândru de naționala de rugby a României: „E cea mai bine clasată dintre toate sporturile din țară!”

Alin Petrache a vorbit și despre naționala de rugby, calificată direct la Cupa Mondială din 2023.

Reclamă

„Suntem într-o campanie de calificare și de pregătire a acestor meciuri puternice de la Cupa Mondială. Suntem singurul sport calificat la o Cupă Mondială și aveam nevoie de acest stadion și de complex pentru a pregăti viitorul naționalei (…)

Avem un sistem de finanțare greoi, care ne-a permis în ultimele 20 de luni să oferim acestor copii care s-au calificat la European doar 5 zile de cantonament. Echipele noastre de juniori și de tineret se dezvoltă mai greu.

Naționala de rugby a României este cea mai bine clasată într-un clasament din lume, din toate sporturile de echipă, pe locul 16 azi”, a mai spus Petrache.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și