Închide meniul

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 octombrie 2022, 16:51 / Actualizat: 7 mai 2023, 0:28

Reclamă
Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi!

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg. Patronul vicecampioanei a fost un car de nervi după ce echipa sa a încasat 5 goluri în Danemarca şi a ajuns în topul ruşinii fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Oaidă, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Marco Dulca sunt fotbaliştii de care patronul FCSB vrea să scape în următoarea perioadă. Peste 1.5 de milioane de euro a cheltuit latifundiarul din Pipera pentru cele patru mutări.

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg

”Oaidă joacă de patru ani la Steaua, dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi.

Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el. De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali anunţă o nouă revoluţie a FCSB, după dezastrul cu Silkeborg

Gigi Becali anunţă o nouă revoluţie la FCSB şi i-a criticat dur pe jucătorii care au evoluat în Silkeborg – FCSB 5-0. Finanţatorul echipei din Berceni susţine că va încerca să se despartă de o parte dintre fotbaliştii care s-au făcut de râs în Danemarca.

Reclamă

Printre ei, David Miculescu, 1.7 milioane de euro, şi Eduard Radaslavescu sunt cei mai scumpi.

”Normal că mă deranjează ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta. Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri.

Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva. Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1.7 milioane, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și