Închide meniul

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 octombrie 2022, 16:51 / Actualizat: 7 mai 2023, 0:28

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi!

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg. Patronul vicecampioanei a fost un car de nervi după ce echipa sa a încasat 5 goluri în Danemarca şi a ajuns în topul ruşinii fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Oaidă, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Marco Dulca sunt fotbaliştii de care patronul FCSB vrea să scape în următoarea perioadă. Peste 1.5 de milioane de euro a cheltuit latifundiarul din Pipera pentru cele patru mutări.

Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg

”Oaidă joacă de patru ani la Steaua, dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi.

Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el. De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali anunţă o nouă revoluţie a FCSB, după dezastrul cu Silkeborg

Gigi Becali anunţă o nouă revoluţie la FCSB şi i-a criticat dur pe jucătorii care au evoluat în Silkeborg – FCSB 5-0. Finanţatorul echipei din Berceni susţine că va încerca să se despartă de o parte dintre fotbaliştii care s-au făcut de râs în Danemarca.

Reclamă

Printre ei, David Miculescu, 1.7 milioane de euro, şi Eduard Radaslavescu sunt cei mai scumpi.

”Normal că mă deranjează ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta. Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri.

Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva. Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1.7 milioane, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali dă afară patru jucători de la FCSB după umilinţa cu Silkeborg

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și