Închide meniul

Gigi Becali anunţă o nouă revoluţie a FCSB, după dezastrul cu Silkeborg: „O să vedem de cine putem să scăpăm”

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2022, 13:44

Reclamă
Gigi Becali anunţă o nouă revoluţie a FCSB, după dezastrul cu Silkeborg: „O să vedem de cine putem să scăpăm

Gigi Becali anunţă o nouă revoluţie a FCSB, după dezastrul cu Silkeborg

Gigi Becali, pe Arena Naţională / Hepta

Gigi Becali anunţă o nouă revoluţie la FCSB şi i-a criticat dur pe jucătorii care au evoluat în Silkeborg – FCSB 5-0. Finanţatorul echipei din Berceni susţine că va încerca să se despartă de o parte dintre fotbaliştii care s-au făcut de râs în Danemarca. Printre ei, David Miculescu, 1.7 milioane de euro, şi Eduard Radaslavescu sunt cei mai scumpi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Normal că mă deranjează ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta.

Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri.

Gigi Becali anunţă o nouă revoluţie a FCSB

Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva.

Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1.7 milioane, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.

Reclamă
Reclamă

Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Ce note au putut să primească jucătorii FCSB după umilinţa din Danemarca, cu Silkeborg

Ce note au putut să primească jucătorii FCSB după umilinţa din Danemarca, cu Silkeborg nu reprezintă un lucru surprinzător dacă ţinem cont de evoluţia ruşinoasă a fotbaliştilor lui Nicolae Dică.

Într-un meci în care FCSB nu a tras niciun şut pe poarta danezilor, fundaşul Dawa a primit cea mai mare notă din partea celor de la SofaScore, 6.8. Cea mai mică notă i-a aparţinut lui Târnovanu, cel care a încasat cinci goluri. Vedeta Octavian Popescu a fost răsplătit cu un 6.2.

Reclamă
  • Târnovanu 5
  • Boboc 6
  • Dawa 6.8
  • Haruț 6.3
  • Pantea 5.8
  • Oaidă 6.3
  • Dulca 6.4
  • Miculescu 6
  • Dumiter 6.1
  • Oct.Popescu 6.2
  • Rusu 6.5
  • Musi 6.4
  • Radaslavescu 6.4
  • Stoica 6.2

FCSB nu a tras niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg, din Conference League. Vicecampioana României a fost umilită de formația din Danemarca, cu 5-0, după o prestație dezastruoasă. Echipa patronată de Gigi Becali a fost dominată clar de Silkeborg la aproape toate capitolele.

FCSB a suferit una dintre cele mai rușinoase eșecuri din istorie și s-a „prăbușit” pe ultimul loc în grupa B din Conference League, cu un singur punct obținut.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap!

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și