Închide meniul

Nicolae Constantin, discurs dur la adresa lui Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „O astfel de strategie este greșită!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2022, 20:13

Nicolae Constantin, discurs dur la adresa lui Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „O astfel de strategie este greșită!

Nicolae Constantin

Nicolae Constantin, pe banca tehnică, în timpul unui meci pentru Petrolul / Hepta

Nicolae Constantin a criticat strategia celor de la FCSB și Gigi Becali în meciul cu Silkeborg, 0-5. Antrenorul Petrolului e sigur că roș-albaștrii ar fi arătat altfel dacă jucau cu titularii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a dus cu rezervele în Danemarca după ce Gigi Becali a anunțat că obiectivul principal al roș-albaștrilor este campionatul.

Nicolae Constantin a criticat strategia celor de la FCSB și Gigi Becali în meciul cu Silkeborg

„Nu este treaba mea, dar o astfel de strategie este greșită. Ca jucător, un astfel de scor te trage în jos. Nu este benefic pentru echipă, nici în interesul fotbalului românesc.

Cred că patronul lor s-ar fi temut de orice adversar în acest moment. N-aș vrea să discutăm foarte mult de ei, problemele lor sunt ale lor și trebuie să și le rezolve singuri”, a spus Nicolae Constantin, la conferința de presă dinaintea meciului Petrolul – FCSB.

Antrenorul Nicolae Dică ar putea fi demis de la FCSB în cazul unui eșec împotriva Petrolului. Partida e duminică, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Constantin Budescu vrea să o răpună pe FCSB în derby-ul de pe „Ilie Oană”

Fost jucător la FCSB, „Magicianul” Budescu vrea ca Petrolul Ploieşti să câştige cele trei puncte pentru a îi face fericiţi pe suporteri. Derby-ul va fi sold out, la fel ca cel cu Rapid, scor 1-0.

„Astfel de meciuri sunt mai interesante, cu atât mai mult când stadionul este full. FCSB este o echipă de bătut. Ați văzut că oricine poate să bată pe oricine.

Am văzut aici meciul Rapid – Chindia… Echipele sunt echilibrate”, a declarat Constantin Budescu, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, refuzat „pe bandă rulantă” de antrenori

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a făcut-o campioană pe FCSB, nu vrea să audă de posibila revenire la gruparea roş-albastră. Nici Petre Grigoraş nu este interesat de o aventură la gruparea patronată de latifundiarul din Pipera.

„Am spus întotdeauna că m-aș întoarce în fotbalul românesc, dar trebuie să merg la o echipă unde am să niște condiții să mă bat pentru ceva. Am spus că nu m-aș mai întoarce la FCSB, nu o să mă mai întorc”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit sport.ro.

„Nu m-aş duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună! Într-adevăr sunt nişte probleme acolo, nu întâmplător sunt rezultatele care sunt. Am văzut şi eu nişte reacţii că s-au dus acolo cu echipa a doua, dar domnilor, Târnovanu, Dawa, Radaslavescu, Miculescu, Octavian Popescu, Dulca, sunt jucători care sunt luaţi de la echipa a doua?”, a spus şi Petre Grigoraş, potrivit sptfm.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu Vezi toate știrile
Citește și