Închide meniul

Nicolae Constantin, discurs dur la adresa lui Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „O astfel de strategie este greșită!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2022, 20:13

Nicolae Constantin, discurs dur la adresa lui Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „O astfel de strategie este greșită!

Nicolae Constantin

Nicolae Constantin, pe banca tehnică, în timpul unui meci pentru Petrolul / Hepta

  • Nicolae Constantin, discurs dur la adresa lui Gigi Becali după umilința cu Silkeborg

Nicolae Constantin a criticat strategia celor de la FCSB și Gigi Becali în meciul cu Silkeborg, 0-5. Antrenorul Petrolului e sigur că roș-albaștrii ar fi arătat altfel dacă jucau cu titularii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a dus cu rezervele în Danemarca după ce Gigi Becali a anunțat că obiectivul principal al roș-albaștrilor este campionatul.

Nicolae Constantin a criticat strategia celor de la FCSB și Gigi Becali în meciul cu Silkeborg

„Nu este treaba mea, dar o astfel de strategie este greșită. Ca jucător, un astfel de scor te trage în jos. Nu este benefic pentru echipă, nici în interesul fotbalului românesc.

Reclamă

Cred că patronul lor s-ar fi temut de orice adversar în acest moment. N-aș vrea să discutăm foarte mult de ei, problemele lor sunt ale lor și trebuie să și le rezolve singuri”, a spus Nicolae Constantin, la conferința de presă dinaintea meciului Petrolul – FCSB.

Antrenorul Nicolae Dică ar putea fi demis de la FCSB în cazul unui eșec împotriva Petrolului. Partida e duminică, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Constantin Budescu vrea să o răpună pe FCSB în derby-ul de pe „Ilie Oană”

Fost jucător la FCSB, „Magicianul” Budescu vrea ca Petrolul Ploieşti să câştige cele trei puncte pentru a îi face fericiţi pe suporteri. Derby-ul va fi sold out, la fel ca cel cu Rapid, scor 1-0.

„Astfel de meciuri sunt mai interesante, cu atât mai mult când stadionul este full. FCSB este o echipă de bătut. Ați văzut că oricine poate să bată pe oricine.

Am văzut aici meciul Rapid – Chindia… Echipele sunt echilibrate”, a declarat Constantin Budescu, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, refuzat „pe bandă rulantă” de antrenori

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a făcut-o campioană pe FCSB, nu vrea să audă de posibila revenire la gruparea roş-albastră. Nici Petre Grigoraş nu este interesat de o aventură la gruparea patronată de latifundiarul din Pipera.

„Am spus întotdeauna că m-aș întoarce în fotbalul românesc, dar trebuie să merg la o echipă unde am să niște condiții să mă bat pentru ceva. Am spus că nu m-aș mai întoarce la FCSB, nu o să mă mai întorc”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit sport.ro.

„Nu m-aş duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună! Într-adevăr sunt nişte probleme acolo, nu întâmplător sunt rezultatele care sunt. Am văzut şi eu nişte reacţii că s-au dus acolo cu echipa a doua, dar domnilor, Târnovanu, Dawa, Radaslavescu, Miculescu, Octavian Popescu, Dulca, sunt jucători care sunt luaţi de la echipa a doua?”, a spus şi Petre Grigoraş, potrivit sptfm.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF