Închide meniul

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Nicolae Dică a răspuns sincer: „Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 23:58

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?. Nicolae Dică a răspuns sincer: „Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii!

Nicolae Dică a dat răspunsul fără să stea pe gânduri când a fost întrebat de reproşuri

Nicolae Dică, la conferința de presă

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Asta a fost întrebarea primită de Nicolae Dică după victoria de la Ploiești, scor 2-0. Joyskim Dawa și Florinel Coman au marcat pentru vicecampioana României și au adus a 3-a victorie a sezonului în Liga 1 pentru vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a resimțit o presiune uriașă pe umerii săi în ultimele zile, în special după înfrângerea umilitoare cu Silkeborg, scor 0-5, din grupele Conference League.

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Nicolae Dică a răspuns sincer

FCSB a obținut al doilea succes consecutiv în campionat, iar postul lui Nicolae Dică rămâne, cel puțin pentru moment, în siguranță.

„Mr. Nick” a recunoscut că s-ar fi gândit serios dacă să continue sau nu pe banca roș-albaștrilor dacă ar fi plecat fără puncte de pe „Ilie Oană”.

„Am făcut o partidă foarte bună, am avut o posesie bună, ne-am creat multe ocazii, am marcat și două goluri, nu i-am dat adversarului șansa să marcheze. Pe final i-am lăsat pe cei de la Petrolul să aibă inițiativa. Nu îmi doresc acest lucru, vreau să ne creăm în continuare ocazii. Dar îi felicit pe băieți. Nu trebuie să mai vorbim de meciul din Danemarca. Suntem la a doua victorie consecutivă în Liga 1, până acum suntem în grafic după ce s-a reluat campionatul.

Reclamă

Avem de luat o revanșă în fața celor de la Silkeborg. Vom folosi joi și o parte din jucătorii din această seară, în funcție de feedback-ul primit.

(N.r. – Despre Florinel Coman) Mă bucur pentru el că a reușit să marcheze și pentru atitudinea pe care a avut-o și astăzi și la meciul cu FC Argeș. Am avut multe discuții cu el. Sper că a înțeles că trebuie să fie unul dintre liderii echipei. E pe drumul cel bun.

20 de jucători pot să iau în lot, bineînțeles că îi veți mai vedea (n.r. – pe cei lăsați pe dinafară). Suntem pe 3 fronturi, Liga 1, Conference League și Cupa României, și avem nevoie de jucători. Dacă ar fi după mine, i-aș lua pe toți în lot.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?) Depinde cum pierdeam. Dacă aveam 10 ocazii, ratam și adversarii marcau pe contraatac… Normal, când nu ai rezultate, te gândești. Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii, când echipa nu are rezultate. Am încredere în ceea ce fac în fiecare zi”, a declarat Nicolae Dică, pentru Digisport.

Ce a spus Florinel Coman după ce a încheiat „seceta” de goluri din Liga 1, după aproape doi ani

Florinel Coman nu mai marcase din decembrie 2020. La finalul meciului de la Ploiești, atacantul FCSB-ului s-a arătat fericit că echipa lui Nicolae Dică a reușit să obțină două victorii consecutive în Liga 1.

„Mbappe de România” așteaptă cu nerăbdare returul cu Silkeborg, de joi seară, din grupele Conference League. Florinel Coman a fost unul dintre cei 7 jucători lăsați acasă la meciul tur cu danezii, pierdut cu 5-0 de FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor a recunoscut că „a fost bine că am rămas acasă”, chiar dacă echipa sa a fost distrusă de Silkeborg.

„Aveam mare nevoie de aceste puncte. Sperăm să o ținem tot așa. După pauza competițională am reușit să legăm două victorii și totul merge bine în campionat. Trebuia să spălăm și rușinea din Danemarca, a mers totul bine și s-au făcut lucruri bune, de la portar la atacant.

Cei care s-au dus în Danemarca și-au dorit să câștige, dar au dat de o echipă foarte bine pusă la punct de antrenor, pe un teren sintetic. Așteptăm returul și cred că vom avea o ambiție în plus după acest eșec. M-am simțit groaznic (n.r. – urmărind meciul tur cu Silkeborg la TV).

Orice jucător care intră joi va fi mult mai motivat decât la un meci normal. Au fost meciuri din 3 în 3 zile, n-am mai jucat așa de câțiva ani. Este un șoc. Pentru mine este mai bine că am rămas acasă, am fost mai odihnit. Și pentru ceilalți. Asta nu înseamnă că am intrat în vacanță, am făcut antrenamente foarte grele în timpul acela.

(N.r. – Despre golul său din Petrolul – FCSB) Nici nu vreau să mă gândesc, mă bucur că am dublat avantajul și am stat mai liniștiți. (N.r. – Primul său gol în campionat, după aproape doi ani) Da? Să vedem meciurile viitoare. Important e că am reușit să legăm două victorii în campionat, asta e important la momentul actual. E puțin pentru o echipă ca Steaua, dar sunt sigur că vom urca în clasament”, a spus Florinel Coman, pentru Digisport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și