Închide meniul

Petrolul – FCSB 0-2. Nicolae Dică şi-a salvat postul cu prima victorie în deplasare! Florinel Coman şi Dawa au înscris la Ploieşti

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2022, 23:25

Petrolul – FCSB 0-2. Nicolae Dică şi-a salvat postul cu prima victorie în deplasare! Florinel Coman şi Dawa au înscris la Ploieşti

Nicolae Dică a obținut a treia victorie în Liga 1, pe banca FCSB-ului

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Hepta

Petrolul – FCSB 0-2. Jucătorii lui Nicolae Dică au câştigat meciul din etapa a 13-a din Liga 1. Victorie uriaşă obţinută de roş-albaştri, în partida de la Ploieşti, care s-a jucat cu tribunele pline. 13.500 de oameni au fost prezenţi la confruntarea de pe Ilie Oană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a marcat în prelungirile primei reprize. Fundaşul central a înscris, în minutul 45+2, din centrarea lui Billel Omrani. Vicecampionii României şi-au dublat avantajul chiar în startul reprizei secunde. Florinel Coman a înscris, în minutul 47, primul său gol, în Liga 1, după 673 de zile.

„Lupii” nu au reuşit să mai revină şi au cedat cu 0-2. A fost prima victorie pentru FCSB, în deplasare, în acest sezon. Mai mult, roş-albaştrii au scăpat în premieră fără gol primit în această ediţie de campionat. Cu postul ameninţat, Nicolae Dică poate răsufla uşurat.

Cu acest succes, FCSB a urcat pe locul 12 în Liga 1. Mai are şi două restanţe de disputat. Roş-albaştrii au 14 puncte, cu 3 mai puţin decât Petrolul. Galben-albaştrii au ajuns la patru meciuri la rând fără victorie.

LIVE TEXT Petrolul – FCSB 0-2

Min. 90: Final de meci! FCSB a învins-o cu 2-0 pe Petrolul.

Reclamă

Min. 67: Ratare importantă a lui Irobiso. A trimis mingea la colţul lung, Târnovanu fiind „bătut”. A ratat cu puţin ţinta!

Min. 54: Şansă mare de a reduce din diferenţă pentru Huja. Târnovanu a intervenit salvator!

Min. 47: Petrolul – FCSB 0-2! A marcat şi Florinel Coman. „Mbappe”, primul gol al acestui sezon din Liga 1. A punctat după mai multe gafe din apărarea gazdelor!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+2: Petrolul – FCSB 0-1! GOOOLLL Dawa! Billel Omrani a trecut de doi adversari, a centrat în centrul careului, iar fundaşul central a trimis mingea în poartă din cinci metri!

Min. 28: FCSB putea primi penalty! Omrani a căzut în careu, dar Horaţiu Feşnic a considerat că nu a fost fault şi a lăsat jocul să continue!

Min. 27: O nouă bară pentru FCSB! Andrei Cordea a trimis mingea în transversală, cu un şut superb.

Min. 18: S-a reluat partida!

Min. 14: Meciul a fost întrerupt de arbitru! S-au aruncat cu torţe pe teren.

Min. 4: Darius Olaru a fost aproape să înscrie un gol superb! A şutat din voleu, din afara careului, iar mingea a lovit transversala!

Reclamă

Min. 1: A început meciul de la Ploieşti!

Update: Atmosferă spectaculoasă în tribune. Fanii au luat cu asalt arena şi au umplut tribunele!

Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Tamaș, Huja – Pashov, Dumitriu, Seto, Tavares, Țicu – Irobiso, Grozav.

Rezerve: Leitner, Borța, Cioiu, Cebotaru, Tucaliuc, Velisar, Santos, Ivanovski, Bratu
Antrenor: Nicolae Constantin

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Cordea, Edjouma, Olaru – Omrani, Compagno, Coman.

Rezerve: Vlad, Haruț, Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Bouhenna
Antrenor: Nicolae Dică

FCSB se află pe locul 14 în Liga 1, cu 11 puncte, după 10 etape scurse din acest sezon. Trupa lui Nicolae Dică vine după victoria cu FC Argeş, scor 3-2, de pe teren propriu.

De cealaltă parte, Petrolul se clasează pe locul 7, la un singur punct de play-off. Trupa lui Nae Constantin are 17 puncte, după 12 runde.

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a avut loc în 2015. Atunci, Petrolul remiza cu FCSB pe teren propriu, scor 0-0.

Un jucător de la Petrolul anunţă „revoluţie” la FCSB

Mirko Ivanovski, atacantul de la Petrolul, anunţă o adevărată „revoluţie” la FCSB, dacă „lupii galbeni” vor reuşi să încurce trupa lui Nicolae Dică.

Atacantul ploieştenilor este convins că dacă echipa sa va reuşi să scoată un rezultat pozitiv în faţa roş-albaştrilor, în cadrul echipei lui Gigi Becali vor exista numeroase schimbări.

E presiunea mare la ei, dar cea mai mare e de la Gigi Becali. Vedem ce declarații dă și ce vorbește la televizor. Nu poți să pierzi un meci în Conference League de maniera asta cu Silkeborg. E o înfrângere foarte mare și s-a schimbat atmosfera.

Dacă ei nu câștigă nici cu noi o să fie schimbări foarte mari. Pentru FCSB ar fi în pericol și play-off-ul dacă pierd. O să le scadă șansele. Obiectivul nostru e să rămânem în Liga 1. Noi nu ne gândim la play-off sincer”, a declarat Mirko Ivanovski, pentru Fanatik.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și