Închide meniul

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Nicolae Dică a răspuns sincer: „Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii!”

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 23:58

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?. Nicolae Dică a răspuns sincer: „Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii!

Nicolae Dică a dat răspunsul fără să stea pe gânduri când a fost întrebat de reproşuri

Nicolae Dică, la conferința de presă

  • „Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”
  • Nicolae Dică a răspuns sincer

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Asta a fost întrebarea primită de Nicolae Dică după victoria de la Ploiești, scor 2-0. Joyskim Dawa și Florinel Coman au marcat pentru vicecampioana României și au adus a 3-a victorie a sezonului în Liga 1 pentru vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a resimțit o presiune uriașă pe umerii săi în ultimele zile, în special după înfrângerea umilitoare cu Silkeborg, scor 0-5, din grupele Conference League.

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Nicolae Dică a răspuns sincer

FCSB a obținut al doilea succes consecutiv în campionat, iar postul lui Nicolae Dică rămâne, cel puțin pentru moment, în siguranță.

Reclamă

„Mr. Nick” a recunoscut că s-ar fi gândit serios dacă să continue sau nu pe banca roș-albaștrilor dacă ar fi plecat fără puncte de pe „Ilie Oană”.

„Am făcut o partidă foarte bună, am avut o posesie bună, ne-am creat multe ocazii, am marcat și două goluri, nu i-am dat adversarului șansa să marcheze. Pe final i-am lăsat pe cei de la Petrolul să aibă inițiativa. Nu îmi doresc acest lucru, vreau să ne creăm în continuare ocazii. Dar îi felicit pe băieți. Nu trebuie să mai vorbim de meciul din Danemarca. Suntem la a doua victorie consecutivă în Liga 1, până acum suntem în grafic după ce s-a reluat campionatul.

Reclamă

Avem de luat o revanșă în fața celor de la Silkeborg. Vom folosi joi și o parte din jucătorii din această seară, în funcție de feedback-ul primit.

(N.r. – Despre Florinel Coman) Mă bucur pentru el că a reușit să marcheze și pentru atitudinea pe care a avut-o și astăzi și la meciul cu FC Argeș. Am avut multe discuții cu el. Sper că a înțeles că trebuie să fie unul dintre liderii echipei. E pe drumul cel bun.

20 de jucători pot să iau în lot, bineînțeles că îi veți mai vedea (n.r. – pe cei lăsați pe dinafară). Suntem pe 3 fronturi, Liga 1, Conference League și Cupa României, și avem nevoie de jucători. Dacă ar fi după mine, i-aș lua pe toți în lot.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?) Depinde cum pierdeam. Dacă aveam 10 ocazii, ratam și adversarii marcau pe contraatac… Normal, când nu ai rezultate, te gândești. Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii, când echipa nu are rezultate. Am încredere în ceea ce fac în fiecare zi”, a declarat Nicolae Dică, pentru Digisport.

Ce a spus Florinel Coman după ce a încheiat „seceta” de goluri din Liga 1, după aproape doi ani

Florinel Coman nu mai marcase din decembrie 2020. La finalul meciului de la Ploiești, atacantul FCSB-ului s-a arătat fericit că echipa lui Nicolae Dică a reușit să obțină două victorii consecutive în Liga 1.

„Mbappe de România” așteaptă cu nerăbdare returul cu Silkeborg, de joi seară, din grupele Conference League. Florinel Coman a fost unul dintre cei 7 jucători lăsați acasă la meciul tur cu danezii, pierdut cu 5-0 de FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor a recunoscut că „a fost bine că am rămas acasă”, chiar dacă echipa sa a fost distrusă de Silkeborg.

„Aveam mare nevoie de aceste puncte. Sperăm să o ținem tot așa. După pauza competițională am reușit să legăm două victorii și totul merge bine în campionat. Trebuia să spălăm și rușinea din Danemarca, a mers totul bine și s-au făcut lucruri bune, de la portar la atacant.

Cei care s-au dus în Danemarca și-au dorit să câștige, dar au dat de o echipă foarte bine pusă la punct de antrenor, pe un teren sintetic. Așteptăm returul și cred că vom avea o ambiție în plus după acest eșec. M-am simțit groaznic (n.r. – urmărind meciul tur cu Silkeborg la TV).

Orice jucător care intră joi va fi mult mai motivat decât la un meci normal. Au fost meciuri din 3 în 3 zile, n-am mai jucat așa de câțiva ani. Este un șoc. Pentru mine este mai bine că am rămas acasă, am fost mai odihnit. Și pentru ceilalți. Asta nu înseamnă că am intrat în vacanță, am făcut antrenamente foarte grele în timpul acela.

(N.r. – Despre golul său din Petrolul – FCSB) Nici nu vreau să mă gândesc, mă bucur că am dublat avantajul și am stat mai liniștiți. (N.r. – Primul său gol în campionat, după aproape doi ani) Da? Să vedem meciurile viitoare. Important e că am reușit să legăm două victorii în campionat, asta e important la momentul actual. E puțin pentru o echipă ca Steaua, dar sunt sigur că vom urca în clasament”, a spus Florinel Coman, pentru Digisport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”