Închide meniul
VIDEO

Waka Waka! Gerard Pique a făcut o gafă de amator în Barcelona – Inter, la golul lui Barella. Fundaşul lui Xavi, debusolat total

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2022, 23:36

Reclamă
Waka Waka! Gerard Pique a făcut o gafă de amator în Barcelona – Inter, la golul lui Barella. Fundaşul lui Xavi, debusolat total

Gerard Pique a făcut o gafă de amator în Barcelona - Inter

Gerard Pique, eroare incredibilă / Profimediamimages

Gerard Pique a făcut o gafă de amator în meciul Barcelona – Inter, din etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League. Fundaşul de 35 de ani i-a ajutat pe italieni să restabilească egalitatea pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii au intrat în avantaj la pauză, după ce Ousmane Dembele a marcat în minutul 40. Învinşi de Inter cu o săptămână în urmă, scor 0-1, jucătorii lui Xavi erau obligaţi să câştige pentru a nu ajunge din nou în Europa League.

Gerard Pique a făcut o gafă de amator în Barcelona – Inter

În minutul 50, Pique a fost de nerecunoscut. Internaţionalul spaniol a stat catastrofal la ofsaid şi l-a „ţinut” în joc pe Barella. Mai mult, le-a şi făcut semn coechipierilor săi să lase mingea să ajungă în braţele lui Ter Stegen. Pique nu l-a văzut pe Barella, care a trecut prin spatele său şi a făcut 1-1, din centrarea lui Bastoni.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE INTER, DUPĂ GAFA LUI PIQUE!

Dat peste cap de divorţul de Shakira, Pique a fost aproape să facă şi un autogol. A gafat şi în minutul 60, când catalanii au avut şansă la un atac al lui Inter.

Reclamă

Gerard Pique şi-a pierdut postul de titular după venirea lui Xavi. A avut de această dată şansă şi a profitat de problemele de lot cu care se confruntă Barcelona. Fundaşul central a jucat numai trei meciuri în această ediţie din La Liga. Pentru Barcelona urmează chiar El Clasico. Meciul Real Madrid – Barcelona este duminică, de la ora 17:15, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Shakira a rupt tăcerea după divorțul de Pique

Shakira a oferit prima reacție publică după divorțul de Gerard Pique. Celebra artistă a rupt tăcerea după despărțirea care a luat prin surprindere lumea întreagă.

Shakira și Pique s-au despărțit în acest an, după 12 ani relație. În presa internațională au apărut zvonuri că fotbalistul Barcelonei ar fi înșelat-o pe cântăreața columbiană. După divorț, Pique a apărut în public alături de noua sa parteneră, Clara Chia Marti, o studentă de 22 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Shakira a recunoscut că despărțirea de Pique era inevitabilă. Nu a menționat însă nimic de o vreo relație extra-conjugală a fotbalistului, ci a dat vina pe monotonie.

„Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla. Nu a fost vina ta, nu a fost nici vina mea. A fost vina monotoniei”, a scris artista, pe Twitter.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și