Închide meniul

Shakira a rupt tăcerea după divorțul de Pique! Adevăratul motiv care a dus la despărțire: „Știam că asta se va întâmpla!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2022, 17:28

Shakira a rupt tăcerea după divorțul de Pique! Adevăratul motiv care a dus la despărțire: „Știam că asta se va întâmpla!

Shakira și Pique au divorțat în iunie

Shakira, alături de Pique / Profimedia

Shakira a oferit prima reacție publică după divorțul de Gerard Pique. Celebra artistă a rupt tăcerea după despărțirea care a luat prin surprindere lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira și Pique s-au despărțit în acest an, după 12 ani relație. În presa internațională au apărut zvonuri că fotbalistul Barcelonei ar fi înșelat-o pe cântăreața columbiană. După divorț, Pique a apărut în public alături de noua sa parteneră, Clara Chia Marti, o studentă de 22 de ani.

Shakira, prima reacție după divorțul de Gerard Pique

Shakira a recunoscut că despărțirea de Pique era inevitabilă. Nu a menționat însă nimic de o vreo relație extra-conjugală a fotbalistului, ci a dat vina pe monotonie.

Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla. Nu a fost vina ta, nu a fost nici vina mea. A fost vina monotoniei”, a scris artista, pe Twitter.

Noul single pe care Shakira îl va lansa luna aceasta poartă titlul „Monotonia”. Piesa va apărea pe 19 octombrie.

Reclamă

Shakira și Pique s-au despărțit în luna iunie a acestui an. Cei doi s-au cunoscut în 2010 și împreună au doi băieți: Sasha și Milan.

Gerard Pique are probleme în relația cu Clara Chia

Pique și Clara Chia a fost surprinși recent la Paris și Barcelona. Tânăra a avut o ieșire nervoasă. Blondina l-ar fi atenționat pe partenerul său că nu o protejează suficient în fața presei.

„Karma lucrează”, a titrat publicația Animated Times. „După ce a înșelat-o pe Shakira, relația lui Gerard Pique cu Clara Chia s-a deteriorat”, mai notează spaniolii.

Reclamă 4 / 0/3

Problemele între cei doi ar fi apărut imediat după ce Clara Chia i-a cerut lui Pique să o trateze la fel cum se comporta cu Shakira în vremurile bune ale relației celor doi, conform sursei citate mai sus.

Gerard Pique îi cere Shakirei suma de 400.000 de dolari după despărțire

Chiar cei doi copii reprezintă mărul discordiei dintre Shakira și Gerard Pique, după ce au pus punct relației. Artista din Columbia își dorește să-i ia cu ea și să se stabilească în Statele Unite, la Miami. Inițial, fotbalistul s-a opus categoric scenariului respectiv, însă acum pare dispus să îl accepte… însă nu gratuit!

Conform publicației Telemundo, fundașul Barcei i-a transmis fostei sale partenere că își va da acordul să plece cu cei doi băieți în SUA cu două condiții: să îi achite o datorie mai veche, în valoare de 400.000 de dolari, și să îi cumpere în fiecare an 5 bilete la business class pe ruta Barcelona – Miami, pentru a-și putea vedea copiii.

Shakira nu duce lipsă de fonduri. Celebra cântăreață de muzică latino are o avere răsunătoare, estimată la 300 de milioane de dolari.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și