Închide meniul
VIDEO

Waka Waka! Gerard Pique a făcut o gafă de amator în Barcelona – Inter, la golul lui Barella. Fundaşul lui Xavi, debusolat total

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2022, 23:36

Waka Waka! Gerard Pique a făcut o gafă de amator în Barcelona – Inter, la golul lui Barella. Fundaşul lui Xavi, debusolat total

Gerard Pique a făcut o gafă de amator în Barcelona - Inter

Gerard Pique, eroare incredibilă / Profimediamimages

Gerard Pique a făcut o gafă de amator în meciul Barcelona – Inter, din etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League. Fundaşul de 35 de ani i-a ajutat pe italieni să restabilească egalitatea pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii au intrat în avantaj la pauză, după ce Ousmane Dembele a marcat în minutul 40. Învinşi de Inter cu o săptămână în urmă, scor 0-1, jucătorii lui Xavi erau obligaţi să câştige pentru a nu ajunge din nou în Europa League.

Gerard Pique a făcut o gafă de amator în Barcelona – Inter

În minutul 50, Pique a fost de nerecunoscut. Internaţionalul spaniol a stat catastrofal la ofsaid şi l-a „ţinut” în joc pe Barella. Mai mult, le-a şi făcut semn coechipierilor săi să lase mingea să ajungă în braţele lui Ter Stegen. Pique nu l-a văzut pe Barella, care a trecut prin spatele său şi a făcut 1-1, din centrarea lui Bastoni.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE INTER, DUPĂ GAFA LUI PIQUE!

Dat peste cap de divorţul de Shakira, Pique a fost aproape să facă şi un autogol. A gafat şi în minutul 60, când catalanii au avut şansă la un atac al lui Inter.

Reclamă

Gerard Pique şi-a pierdut postul de titular după venirea lui Xavi. A avut de această dată şansă şi a profitat de problemele de lot cu care se confruntă Barcelona. Fundaşul central a jucat numai trei meciuri în această ediţie din La Liga. Pentru Barcelona urmează chiar El Clasico. Meciul Real Madrid – Barcelona este duminică, de la ora 17:15, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Shakira a rupt tăcerea după divorțul de Pique

Shakira a oferit prima reacție publică după divorțul de Gerard Pique. Celebra artistă a rupt tăcerea după despărțirea care a luat prin surprindere lumea întreagă.

Shakira și Pique s-au despărțit în acest an, după 12 ani relație. În presa internațională au apărut zvonuri că fotbalistul Barcelonei ar fi înșelat-o pe cântăreața columbiană. După divorț, Pique a apărut în public alături de noua sa parteneră, Clara Chia Marti, o studentă de 22 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Shakira a recunoscut că despărțirea de Pique era inevitabilă. Nu a menționat însă nimic de o vreo relație extra-conjugală a fotbalistului, ci a dat vina pe monotonie.

„Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla. Nu a fost vina ta, nu a fost nici vina mea. A fost vina monotoniei”, a scris artista, pe Twitter.

Recomandări
  • Gerard Pique a făcut o gafă de amator
  • Fundaşul Barcelonei s-a făcut de râs în meciul cu Inter

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și