Închide meniul

Dumitru Dragomir, pensionarul milionar care ”rupe” piața imobiliară din București! Cât costă un penthouse de 720 de metri pătrați

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2022, 9:53 / Actualizat: 30 mai 2023, 21:34

Dumitru Dragomir, pensionarul milionar care ”rupe” piața imobiliară din București! Cât costă un penthouse de 720 de metri pătrați

Dumitru Dragomir, pe şantier / Antena Sport

Dumitru Dragomir, pe şantier / Antena Sport

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a investit 16 milioane de euro pentru a construi blocurile din zona de Nord a Bucureștiului, acolo unde se află un cartier exclusivist. La 76 de ani, fostul șef de la LPF e mereu pe șantier și nu lasă nimic la voia întămplării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Dragomir a cumpărat, în 2018, terenul de 4878 de metri pătraţi situat în spatele complexului comercial Pipera Plaza. Potrivit profit.ro, Dumitru Dragomir construieşte două blocuri de 7 etaje. În total sunt 114 apartamente şi 152 de locuri de parcare.

Dumitru Dragomir, pensionarul milionar care ”rupe” piața imobiliară din București!

”Cel mai ieftin apartament este în jur de 90.000 de euro, cel de două camere. Cel de trei camere în jur de 120-130.000, cel de patru camere – 200 şi ceva de mii şi penthouse – de la 800.000 de euro în sus. Un penthouse are 720 de metri pătraţi.

(Care se va vinde cel mai repede?) Penthouse-ul. Am deja clienţi, dar să vedem dacă vrea fiul meu să le vândă, că vrea să le oprească pe toate patru. Vrea să dea două la un nepot, două la un nepot.

Dar au venit deja pentru două penthouse-uri, cele mari de 720 de metri, unul cu piscină, jacuzzi, cu saună , cu teren de tenis de masă. Este o nebunie. Eu nu fac cutii de chibrituri, fac apartamente peste cele stas.

Reclamă

Omul, chiar dacă nu are banii, îl las eu. Nu ai bani acum, îmi dai peste 6 luni. Va fi cartierul cel mai exclusivist al Bucureștiului. Are bulevardul de 21 de metri, te plimbi până în lac.

Un alt drum de 9 metri care duce până în lac. Cartiere de 21 de metri drum lat nu există. Şi asta pentru că Becali a făcut, fata lui şi pentru fata lui a pierdut patru hectare de pământ. Pentru drum”, a spus Dragomir, cu două luni în urmă, citat de orangesport.ro.

Pensia uriaşă pe care o încasează Dumitru Dragomir de la statul român

Dumitru Dragomir anunţa, la finalul anului trecut, nu duce grija zilei de mâine. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că primeşte o pensie cu mult peste media din România.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei (n.r. – 12.000 RON) și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an.

Era bine să fi avut în continuare acești bani, dar asta este. Oricum, nici de acești bani, v-am spus, cam 120 de milioane nu mă ating”, a spus Dumitru Dragomir la Kanal D, conform playtech.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și