Închide meniul

Dumitru Dragomir, pensionarul milionar care ”rupe” piața imobiliară din București! Cât costă un penthouse de 720 de metri pătrați

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2022, 9:53 / Actualizat: 30 mai 2023, 21:34

Dumitru Dragomir, pensionarul milionar care ”rupe” piața imobiliară din București! Cât costă un penthouse de 720 de metri pătrați

Dumitru Dragomir, pe şantier / Antena Sport

Dumitru Dragomir, pe şantier / Antena Sport

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a investit 16 milioane de euro pentru a construi blocurile din zona de Nord a Bucureștiului, acolo unde se află un cartier exclusivist. La 76 de ani, fostul șef de la LPF e mereu pe șantier și nu lasă nimic la voia întămplării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Dragomir a cumpărat, în 2018, terenul de 4878 de metri pătraţi situat în spatele complexului comercial Pipera Plaza. Potrivit profit.ro, Dumitru Dragomir construieşte două blocuri de 7 etaje. În total sunt 114 apartamente şi 152 de locuri de parcare.

Dumitru Dragomir, pensionarul milionar care ”rupe” piața imobiliară din București!

”Cel mai ieftin apartament este în jur de 90.000 de euro, cel de două camere. Cel de trei camere în jur de 120-130.000, cel de patru camere – 200 şi ceva de mii şi penthouse – de la 800.000 de euro în sus. Un penthouse are 720 de metri pătraţi.

(Care se va vinde cel mai repede?) Penthouse-ul. Am deja clienţi, dar să vedem dacă vrea fiul meu să le vândă, că vrea să le oprească pe toate patru. Vrea să dea două la un nepot, două la un nepot.

Dar au venit deja pentru două penthouse-uri, cele mari de 720 de metri, unul cu piscină, jacuzzi, cu saună , cu teren de tenis de masă. Este o nebunie. Eu nu fac cutii de chibrituri, fac apartamente peste cele stas.

Reclamă

Omul, chiar dacă nu are banii, îl las eu. Nu ai bani acum, îmi dai peste 6 luni. Va fi cartierul cel mai exclusivist al Bucureștiului. Are bulevardul de 21 de metri, te plimbi până în lac.

Un alt drum de 9 metri care duce până în lac. Cartiere de 21 de metri drum lat nu există. Şi asta pentru că Becali a făcut, fata lui şi pentru fata lui a pierdut patru hectare de pământ. Pentru drum”, a spus Dragomir, cu două luni în urmă, citat de orangesport.ro.

Pensia uriaşă pe care o încasează Dumitru Dragomir de la statul român

Dumitru Dragomir anunţa, la finalul anului trecut, nu duce grija zilei de mâine. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că primeşte o pensie cu mult peste media din România.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei (n.r. – 12.000 RON) și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an.

Era bine să fi avut în continuare acești bani, dar asta este. Oricum, nici de acești bani, v-am spus, cam 120 de milioane nu mă ating”, a spus Dumitru Dragomir la Kanal D, conform playtech.ro.

Recomandări
  • Dumitru Dragomir primește o pensie de 12.000 de lei
  • Dragomir construiește blocuri în Nordul Capitalei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și