Închide meniul
Foto

El este pensionarul milionar care primeşte o avere de la statul român şi vinde apartamente de lux pe bandă rulantă: „E extraordinar, vreau să mă extind!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2022, 9:21

El este pensionarul milionar care primeşte o avere de la statul român şi vinde apartamente de lux pe bandă rulantă: „E extraordinar, vreau să mă extind!”

El este pensionarul milionar care primeste o avere de la statul roman si vinde apartamente de lux pe bandă rulantă

Dumitru Dragomir, pe şantier / Antena Sport

Un român de 76 de ani dă lovitura în afaceri şi vinde apartamente de lux pe bandă rulantă. Nu a resimţit niciun fel de criză şi dă un nou „tun” financiar. Este vorba de Dumitru Dragomir, pensionarul milionar, cel care ridică două blocuri alături de fiul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul conducător al Ligii a dezvăluit că are un succes uriaş în afaceri şi că face un profit important pe piaţa imobiliară. E cerere mare pentru apartamentele pe care le construieşte în Pipera. Pe şantierul de lângă este chiar fiica lui Gigi Becali, Alexandra Becali.

Dumitru Dragomir vinde apartamente de lux pe bandă rulantă

(Reporter: Afacerile cum vă merg?) Extraordinar! Extraordinar! La cele două blocuri pe care le fac în Pipera am vândut mai bine de jumătate dintre apartamente. Eu fac apartamente deosebite, lumea ştie! Stau toată ziua pe şantier, controlez totul şi acum vreau să mă extind. Să vedem. Mă rog la Dumnezeu să fiu sănătos„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Antena Sport.

Familia Dragomir a cumpărat, în 2018, terenul de 4878 de metri pătraţi situat în spatele complexului comercial Pipera Plaza. Potrivit profit.ro, Dumitru Dragomir construieşte două blocuri de 7 etaje. În total sunt 114 apartamente şi 152 de locuri de parcare.

Fostul şef al LPF a finalizat şi un bloc aflat în vecinătatea parcului Herăstrău. A vândut cu 160.000 de euro un apartament de două camere, de 61 de metri pătraţi, şi cu peste 200.000 de euro un apartament cu 3 camere. Duplexurile au costat 550.000 de euro, iar un loc de parcare 23.000 de euro.

Reclamă

Pensia uriaşă pe care o încasează Dumitru Dragomir de la statul român

Dumitru Dragomir anunţa, la finalul anului trecut, nu duce grija zilei de mâine. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că primeşte o pensie cu mult peste media din România. Mai mult, a dat şi o lovitură importantă în momentul în care a vândut o vilă care se afla poziţionată lângă Palatul lui Gigi Becali.

În 2008, Dumitru Dragomir a cumpărat imobilul de la un membru al familiei Ghica, pentru suma de 3.300.000 de euro. L-a vândut apoi cu suma de 3.900.000 de euro.

Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei (n.r. – 12.000 RON) și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an.

Reclamă 4 / 0/3

Era bine să fi avut în continuare acești bani, dar asta este. Oricum, nici de acești bani, v-am spus, cam 120 de milioane nu mă ating”, a spus Dumitru Dragomir la Kanal D, conform playtech.ro.

Tactica prin care Alexandra Becali se îmbogăţeşte din piaţa imobiliară

S-a aflat care este tactica prin care Alexandra Becali calcă pe urmele tatălui ei, Gigi Becali, şi se îmbogăţeşte. Chiar dacă are numai 26 de ani, tânăra e de neoprit pe piaţa imobiliară şi dă un nou „tun” financiar. Construieşte mai multe blocuri, iar apartamentele construite de firma ei sunt la mare cautare.

Fiica mijlocie a patronului de la FCSB a iniţiat, la finalul anului trecut, trei ansambluri imobiliare învecinate. În total, este vorba de peste 500 de apartamente amplasate în zona coporaţiilor din zona de nord a Capitalei.

Proiectul fiicei lui Gigi Becali prinde „viaţă” chiar lângă cel al lui Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF a fost şi cel care a anunţat că apartamentele Alexandrei sunt unicat în România, fiecare având piscina lui.

Dumitru Dragomir a dezvăluit şi care este tactica de succes a tinerei. Aceasta este nelipsită de pe şantier şi se zbate zi e zi pentru a-şi vedea visul împlinit.

Alexandra Becali face blocuri lângă mine, la 20 de metri. E o fată harnică, frumoasă şi super-deşteaptă. E singura care se zbate acolo şi e zilnic pe şantier, o văd. Este o fată admirabilă.

Părerea mea este că îl depăşeşte pe Gigi Becali din toate punctele de vedere (n.r. dacă va reuşi să facă mai mulţi bani decât tatăl ei)„, a spus fostul preşedinte al LPF pentru Antena Sport.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și