Închide meniul

Mihai Stoica, anunț radical după Barcelona – Inter 3-3: “Ar trebui scoși din viața sportivă!”. Ce l-a enervat pe managerul FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 10:19

Reclamă
Mihai Stoica, anunț radical după Barcelona – Inter 3-3: “Ar trebui scoși din viața sportivă!”. Ce l-a enervat pe managerul FCSB

Mihai Stoica, afectat crunt după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunț radical după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3, din grupele UEFA Champions League. Managerul general de la FCSB a fost scos din sărite de o fază petrecută în ultimele secunde ale meciului de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter putea să câștige meciul în minutul 90+4, însă Krstjan Asllani a semnat o ratare uriașă.

Mihai Stoica, anunț radical după Barcelona – Inter 3-3!

Mijlocașul albanez de la Inter a scăpat singur cu Ter Stegen, după ce a fost lansat excelent de Lautaro Martinez. Asllani avea și varianta unei pase către Mkhitaryan, care ar fi rămas cu poarta goală.

În cele din urmă, jucătorul de 20 de ani a ales să ia faza pe cont propriu și să șuteze, iar portarul Barcelonei a intervenit salvator.

Decizia neinspirată a lui Asllani l-a enervat la culme pe Mihai Stoica, care a urmărit cu mare atenție meciul de pe Camp Nou.

Reclamă

Oficialul FCSB-ului a transmis un mesaj categoric la finalul partidei din UEFA Champions League, în urma căreia Barcelona păstrează șanse infime să se califice în optimi.

“Fotbaliștii care refuză să paseze în anumite situații ar trebui scoși din viața sportivă”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3: „Sunt dezamăgit și nervos!”

Xavi s-a resemnat deja în privința calificării, după remiza de aseară. Robert Lewandowski a egalat în prelungiri, însă punctul obținut pe Camp Nou nu o ajută prea mult pe Barca.

Reclamă 4 / 0/3

“Champions League a fost crudă cu noi!”, a “tunat” Xavi, la conferința de presă, citat de digisport.ro.

Tehnicianul Barcelonei și-a certat la scenă deschisă jucătorii din cauza greșelilor comise în defensivă. Pentru Barcelona urmează El Clasico, duminică de la ora 17:15.

”Champions League a fost crudă cu noi. Am primit multe goluri în repriza a doua. Prima parte a fost foarte bună. Primul gol a fost din cauza unei erori imense în linia defensiva, al doilea, la fel. A fost foarte greu de la Munchen, la Milan, și chiar și aici pe terenul nostru.

Este vorba despre victorii, despre a nu primi goluri și a ne apăra foarte bine. Nu trebuie doar să atacăm. Nu depinde doar de noi dacă ne calificăm sau nu. Situația este foarte dificilă. Trebuie să continuăm și să ne gândim la El Clasico. Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la La Liga pentru că Champions League a devenit dificil, complicat.

Xavi nu mai speră la calificarea în optimile UEFA Champions League!

Fotbalul este un joc al greșelilor și trebuie să încercăm să nu facem prea multe. Nu ne-am apărat foarte bine. Intensitatea a fost excelentă în prima repriză, dar nu am reușit să o menținem. Greșelile se plătesc foarte scump în Champions League. Greșelile din apărare ne-au costat meciul.

Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriți să mergi mai departe, chiar dacă încă mai avem șanse de a continua în Champions League. Avem puțină speranță, dar este dificil.

Ca suporter al Barcelonei, și eu sunt dezamăgit, trist, contrariat și nervos. Anul trecut nu am avut noroc, dar anul acesta au fost greșelile noastre. Am lăsat să ne scape victoriile. Le-am avut în mână, dar le-am pierdut. Trebuie să fim autocritici, dar este o îmbunătățire față de anul trecut. Anul acesta, am pierdut pe greșelile noastre și doare mai tare. Este o lovitură dură pentru noi”, a spus Xavi, după Barcelona – Inter 3-3.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și