Închide meniul

Mihai Stoica, anunț radical după Barcelona – Inter 3-3: “Ar trebui scoși din viața sportivă!”. Ce l-a enervat pe managerul FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 10:19

Mihai Stoica, anunț radical după Barcelona – Inter 3-3: “Ar trebui scoși din viața sportivă!”. Ce l-a enervat pe managerul FCSB

Mihai Stoica, afectat crunt după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunț radical după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3, din grupele UEFA Champions League. Managerul general de la FCSB a fost scos din sărite de o fază petrecută în ultimele secunde ale meciului de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter putea să câștige meciul în minutul 90+4, însă Krstjan Asllani a semnat o ratare uriașă.

Mihai Stoica, anunț radical după Barcelona – Inter 3-3!

Mijlocașul albanez de la Inter a scăpat singur cu Ter Stegen, după ce a fost lansat excelent de Lautaro Martinez. Asllani avea și varianta unei pase către Mkhitaryan, care ar fi rămas cu poarta goală.

În cele din urmă, jucătorul de 20 de ani a ales să ia faza pe cont propriu și să șuteze, iar portarul Barcelonei a intervenit salvator.

Decizia neinspirată a lui Asllani l-a enervat la culme pe Mihai Stoica, care a urmărit cu mare atenție meciul de pe Camp Nou.

Reclamă

Oficialul FCSB-ului a transmis un mesaj categoric la finalul partidei din UEFA Champions League, în urma căreia Barcelona păstrează șanse infime să se califice în optimi.

“Fotbaliștii care refuză să paseze în anumite situații ar trebui scoși din viața sportivă”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3: „Sunt dezamăgit și nervos!”

Xavi s-a resemnat deja în privința calificării, după remiza de aseară. Robert Lewandowski a egalat în prelungiri, însă punctul obținut pe Camp Nou nu o ajută prea mult pe Barca.

Reclamă 4 / 0/3

“Champions League a fost crudă cu noi!”, a “tunat” Xavi, la conferința de presă, citat de digisport.ro.

Tehnicianul Barcelonei și-a certat la scenă deschisă jucătorii din cauza greșelilor comise în defensivă. Pentru Barcelona urmează El Clasico, duminică de la ora 17:15.

”Champions League a fost crudă cu noi. Am primit multe goluri în repriza a doua. Prima parte a fost foarte bună. Primul gol a fost din cauza unei erori imense în linia defensiva, al doilea, la fel. A fost foarte greu de la Munchen, la Milan, și chiar și aici pe terenul nostru.

Este vorba despre victorii, despre a nu primi goluri și a ne apăra foarte bine. Nu trebuie doar să atacăm. Nu depinde doar de noi dacă ne calificăm sau nu. Situația este foarte dificilă. Trebuie să continuăm și să ne gândim la El Clasico. Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la La Liga pentru că Champions League a devenit dificil, complicat.

Xavi nu mai speră la calificarea în optimile UEFA Champions League!

Fotbalul este un joc al greșelilor și trebuie să încercăm să nu facem prea multe. Nu ne-am apărat foarte bine. Intensitatea a fost excelentă în prima repriză, dar nu am reușit să o menținem. Greșelile se plătesc foarte scump în Champions League. Greșelile din apărare ne-au costat meciul.

Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriți să mergi mai departe, chiar dacă încă mai avem șanse de a continua în Champions League. Avem puțină speranță, dar este dificil.

Ca suporter al Barcelonei, și eu sunt dezamăgit, trist, contrariat și nervos. Anul trecut nu am avut noroc, dar anul acesta au fost greșelile noastre. Am lăsat să ne scape victoriile. Le-am avut în mână, dar le-am pierdut. Trebuie să fim autocritici, dar este o îmbunătățire față de anul trecut. Anul acesta, am pierdut pe greșelile noastre și doare mai tare. Este o lovitură dură pentru noi”, a spus Xavi, după Barcelona – Inter 3-3.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și