Închide meniul
VIDEO

Barcelona – Inter 3-3 | Robert Lewandowski o menţine pe Barcelona în UEFA Champions League! Xavi, aproape de dezastru chiar înainte de El Clasico

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2022, 0:18

Barcelona – Inter 3-3 | Robert Lewandowski o menţine pe Barcelona în UEFA Champions League! Xavi, aproape de dezastru chiar înainte de El Clasico

Robert Lewandowski o menţine pe Barcelona în UEFA Champions League

Robert Lewandowski, dublă în Barcelona - Inter 3-3 / Profimediaimages

Barcelona – Inter 3-3. Robert Lewandowski o menţine pe Barcelona, in extremis, în UEFA Champions League. Catalanii au fost la un pas să fie OUT din cursa pentru un loc în optimi, cu două etape înainte de finalul grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Xavi au condus cu 1-0 la pauză, dar au avut o repriză a doua de coşmar. Inter a întors scorul în minutul 63, după golurile marcate de Barella şi Lisandro Martinez. Fundaşii centrali ai gazdelor de pe Camp Nou, Gerard Pique şi Eric Garcia, s-au întrecut în erori.

Robert Lewandowski o menţine pe Barcelona în UEFA Champions League

Robert Lewandowski a fost salvatorul Barcelonei în chiar ultimele 10 minute. Mai întâi, starul polonez a restabilit egalitatea în minutul 82.

Totuşi, bucuria fanilor de pe Camp Nou nu a fost de durată. Gosens a dus-o pe Inter în avantaj în minutul 89! Era 3-2 pe nerazzurri, scor la care erau siguri de calificarea în fazele eliminatorii.

Lewandowski s-a împotrivit şi a marcat, în prelungiri, un gol salvator pentru Barcelona. Fostul star al lui Bayern a reuşit „dubla” cu o lovitură perfectă de cap.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL DE 3-3 AL LUI LEWANDOWSKI!

Robert Lewandowski a ajuns la 5 goluri în acest sezon al UEFA Champions League, dar Barcelona păstrează şanse minime pentru a continua în competiţia stelelor. Dacă Inter câştigă meciul cu Viktoria Plzen de acasă, catalanii se duc din nou în Europa League.

Xavi a fost aproape de un dezastru chiar din această seară. Momentul este cu atât mai dificil cu cât pentru gruparea blaugrana urmează chiar El Clasico. Meciul Real Madrid – Barcelona este duminică, de la ora 17:15, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gerard Pique a făcut o gafă de amator pe Camp Nou

În minutul 50, Pique a fost de nerecunoscut şi a gafat incredibil. Internaţionalul spaniol a stat catastrofal la ofsaid şi l-a „ţinut” în joc pe Barella. Mai mult, le-a şi făcut semn coechipierilor săi să lase mingea să ajungă în braţele lui Ter Stegen. Pique nu l-a văzut pe Barella, care a trecut prin spatele său şi a făcut 1-1, din centrarea lui Bastoni.

Dat peste cap de divorţul de Shakira, Pique a fost aproape să facă şi un autogol. A gafat şi în minutul 60, când catalanii au avut şansă la un atac al lui Inter.

Gerard Pique şi-a pierdut postul de titular după venirea lui Xavi. A avut de această dată şansă şi a profitat de problemele de lot cu care se confruntă Barcelona. Fundaşul central a jucat numai trei meciuri în această ediţie din La Liga.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și