Închide meniul

Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică! Jucătorii de la FCSB, huiduiţi după prestaţia jalnică din prima repriză a partidei cu Silkeborg: „Rusine, ruşine să vă fie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2022, 23:08

Reclamă
Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică! Jucătorii de la FCSB, huiduiţi după prestaţia jalnică din prima repriză a partidei cu Silkeborg: „Rusine, ruşine să vă fie!

Fanii au cerut demisia lui Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci disputat de FCSB / Kieran Cleeves/CSM via ZUMA Press Wire)

Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică, la pauza meciului cu Silkeborg. Nici jucătorii de la FCSB nu au scăpat de furia fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut o primă repriză de coşmar cu Silkeborg. Echipa lui Nicolae Dică s-a văzut condusă cu 2-0 pe Arena Naţională, încă din minutul 16.

Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică

Fanii nu au mai suportat o nouă umilinţă a favoriţilor lor şi au răbufnit la pauza meciului cu danezii de la Silkeborg. Nicolae Dică a fost principalul vizat de furia suporterilor. Aceştia i-au cerut demisia antrenorului de la FCSB. Nici jucătorii nu au scăpat. Aceştia au fost huiduiţi de fani, după prestaţia din prima repriză cu Silkeborg.  „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!” – le-au strigat fanii.

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Nicolae Dică a răspuns sincer

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Asta a fost întrebarea primită de Nicolae Dică după victoria de la Ploiești, scor 2-0. Joyskim Dawa și Florinel Coman au marcat pentru vicecampioana României și au adus a 3-a victorie a sezonului în Liga 1 pentru vicecampioana României.

Nicolae Dică a resimțit o presiune uriașă pe umerii săi în ultimele zile, în special după înfrângerea umilitoare cu Silkeborg, scor 0-5, din grupele Conference League.

Reclamă

FCSB a obținut al doilea succes consecutiv în campionat, iar postul lui Nicolae Dică rămâne, cel puțin pentru moment, în siguranță. „Mr. Nick” a recunoscut că s-ar fi gândit serios dacă să continue sau nu pe banca roș-albaștrilor dacă ar fi plecat fără puncte de pe „Ilie Oană”.

„Am făcut o partidă foarte bună, am avut o posesie bună, ne-am creat multe ocazii, am marcat și două goluri, nu i-am dat adversarului șansa să marcheze. Pe final i-am lăsat pe cei de la Petrolul să aibă inițiativa. Nu îmi doresc acest lucru, vreau să ne creăm în continuare ocazii. Dar îi felicit pe băieți. Nu trebuie să mai vorbim de meciul din Danemarca. Suntem la a doua victorie consecutivă în Liga 1, până acum suntem în grafic după ce s-a reluat campionatul.

Avem de luat o revanșă în fața celor de la Silkeborg. Vom folosi joi și o parte din jucătorii din această seară, în funcție de feedback-ul primit.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre Florinel Coman) Mă bucur pentru el că a reușit să marcheze și pentru atitudinea pe care a avut-o și astăzi și la meciul cu FC Argeș. Am avut multe discuții cu el. Sper că a înțeles că trebuie să fie unul dintre liderii echipei. E pe drumul cel bun.

20 de jucători pot să iau în lot, bineînțeles că îi veți mai vedea (n.r. – pe cei lăsați pe dinafară). Suntem pe 3 fronturi, Liga 1, Conference League și Cupa României, și avem nevoie de jucători. Dacă ar fi după mine, i-aș lua pe toți în lot.

(N.r. – Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?) Depinde cum pierdeam. Dacă aveam 10 ocazii, ratam și adversarii marcau pe contraatac… Normal, când nu ai rezultate, te gândești. Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii, când echipa nu are rezultate. Am încredere în ceea ce fac în fiecare zi”, spunea Nicolae Dică, pentru Digisport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și