Închide meniul

Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică! Jucătorii de la FCSB, huiduiţi după prestaţia jalnică din prima repriză a partidei cu Silkeborg: „Rusine, ruşine să vă fie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2022, 23:08

Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică! Jucătorii de la FCSB, huiduiţi după prestaţia jalnică din prima repriză a partidei cu Silkeborg: „Rusine, ruşine să vă fie!

Fanii au cerut demisia lui Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci disputat de FCSB / Kieran Cleeves/CSM via ZUMA Press Wire)

Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică, la pauza meciului cu Silkeborg. Nici jucătorii de la FCSB nu au scăpat de furia fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut o primă repriză de coşmar cu Silkeborg. Echipa lui Nicolae Dică s-a văzut condusă cu 2-0 pe Arena Naţională, încă din minutul 16.

Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică

Fanii nu au mai suportat o nouă umilinţă a favoriţilor lor şi au răbufnit la pauza meciului cu danezii de la Silkeborg. Nicolae Dică a fost principalul vizat de furia suporterilor. Aceştia i-au cerut demisia antrenorului de la FCSB. Nici jucătorii nu au scăpat. Aceştia au fost huiduiţi de fani, după prestaţia din prima repriză cu Silkeborg.  „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!” – le-au strigat fanii.

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Nicolae Dică a răspuns sincer

„Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?”. Asta a fost întrebarea primită de Nicolae Dică după victoria de la Ploiești, scor 2-0. Joyskim Dawa și Florinel Coman au marcat pentru vicecampioana României și au adus a 3-a victorie a sezonului în Liga 1 pentru vicecampioana României.

Nicolae Dică a resimțit o presiune uriașă pe umerii săi în ultimele zile, în special după înfrângerea umilitoare cu Silkeborg, scor 0-5, din grupele Conference League.

Reclamă

FCSB a obținut al doilea succes consecutiv în campionat, iar postul lui Nicolae Dică rămâne, cel puțin pentru moment, în siguranță. „Mr. Nick” a recunoscut că s-ar fi gândit serios dacă să continue sau nu pe banca roș-albaștrilor dacă ar fi plecat fără puncte de pe „Ilie Oană”.

„Am făcut o partidă foarte bună, am avut o posesie bună, ne-am creat multe ocazii, am marcat și două goluri, nu i-am dat adversarului șansa să marcheze. Pe final i-am lăsat pe cei de la Petrolul să aibă inițiativa. Nu îmi doresc acest lucru, vreau să ne creăm în continuare ocazii. Dar îi felicit pe băieți. Nu trebuie să mai vorbim de meciul din Danemarca. Suntem la a doua victorie consecutivă în Liga 1, până acum suntem în grafic după ce s-a reluat campionatul.

Avem de luat o revanșă în fața celor de la Silkeborg. Vom folosi joi și o parte din jucătorii din această seară, în funcție de feedback-ul primit.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre Florinel Coman) Mă bucur pentru el că a reușit să marcheze și pentru atitudinea pe care a avut-o și astăzi și la meciul cu FC Argeș. Am avut multe discuții cu el. Sper că a înțeles că trebuie să fie unul dintre liderii echipei. E pe drumul cel bun.

20 de jucători pot să iau în lot, bineînțeles că îi veți mai vedea (n.r. – pe cei lăsați pe dinafară). Suntem pe 3 fronturi, Liga 1, Conference League și Cupa României, și avem nevoie de jucători. Dacă ar fi după mine, i-aș lua pe toți în lot.

(N.r. – Te gândeai să pleci de la FCSB dacă pierdeai cu Petrolul?) Depinde cum pierdeam. Dacă aveam 10 ocazii, ratam și adversarii marcau pe contraatac… Normal, când nu ai rezultate, te gândești. Mereu pleacă antrenorul, nu jucătorii, când echipa nu are rezultate. Am încredere în ceea ce fac în fiecare zi”, spunea Nicolae Dică, pentru Digisport.

Recomandări
  • Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică
  • Nici jucătorii nu au scăpat de furia fanilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și