Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5: „Cea mai mare bătaie de joc din viața mea! Sunt fraierul României şi m-au luat de prost!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 octombrie 2022, 14:00

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5: „Cea mai mare bătaie de joc din viața mea! Sunt fraierul României şi m-au luat de prost!

Gigi Becali şi-a ales favoritul. David Miculescu, remarcat după FC U Craiova 1948 - FCSB 0-2

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5. Patronul vicecampioanei şi-a ieşit din minţi după ce echipa sa a fost din nou umilită şi a anunţat că nu mai are de gând să investească în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost umilită de danezi şi în tur şi în retur, iar Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea. Latifundiarul din Pipera nu accept scuze din partea lui Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor.

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5

„E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet.

Și nu, nu o să mă consult cu niciun Meme, că nu are Meme ce explicații să îmi mai dea. M-am săturat de tot felul de scuze. Nu avem tată nicio scuză. Eu sunt fraierul României, pentru că am băgat atâția bani în transferuri și am ajuns bătaia de joc a fotbaliștilor.

Unii sunt supărați că nu joacă, dar când îi bagi să joace te fac de tot râsul. Așa că retragerea mea va începe cât de curând. Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenția mea de retragere, că nu decide el pe banii mei”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

„Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?”. Cum a reacţionat Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg

Nicolae Dică a avut o reacţie categorică după umilinţa cu Silkeborg, scor 0-5, când a fost întrebat dacă îşi face griji că va fi demis. Antrenorul lui FCSB nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că se aşteaptă să fie pe bancă şi la următorul meci al roş-albaştrilor.

Nicolae Dică a dezvăluit că decisivă poate fi următoarea partidă a roş-albaştrilor, cea din Liga 1, cu UTA. Dacă în Conference League a declarat că şi-a îndeplinit deja obiectivul, în campionat e obligat să obţină calificarea în play-off.

(Reporter: Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?) Nu mă tem. Când se va decide acest lucru, vom sta de vorbă. Să mă tem că mă dă cineva afară? Sunt alte lucruri mai bune de făcut în viaţa asta decât să ne temem de acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebaţi conducerea. Obiectivul? Când am venit la Steaua (n.r. FCSB) nu ni s-a pus obiectiv grupele Conference League şi am reuşit să ne calificăm. Înseamnă că obiectivul l-am îndeplinit. Cu toţii ne doream mai mult. Ăsta e nivelul nostru în acest moment, lotul pe care îl avem. Sunt adversari buni.

Nu, nu m-am gândit să îmi dau demisia. Aştept meciul cu UTA. Am avut o discuţie cu conducerea clubului după meciul cu Craiova şi am spus că am încredere în jucători. Am câştigat 2 meciuri importante şi am făcut jocuri bune. Şi la meciul cu FC Argeş a fost decisiv, şi la meciul cu UTA va fi la fel.

Eu aşa sunt, mie îmi place să îmi apăr jucătorii pentru că eu am încredere în ei. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun. Ce să facem acum? Să dau în jucători? Nu sunt genul ăsta de om. Chiar vorbeam înainte de meci, când eram jucător erau criticaţi jucătorii, acum când sunt antrenor, sunt criticaţi antrenorii„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și