Închide meniul
Video

„Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?”. Cum a reacţionat Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg. Meciul care va fi decisiv pentru viitorul său

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2022, 1:06

"Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?". Cum a reacţionat Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?„. Nicolae Dică a avut o reacţie categorică după umilinţa cu Silkeborg, scor 0-5, când a fost întrebat dacă îşi face griji că va fi demis. Antrenorul lui FCSB nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că se aşteaptă să fie pe bancă şi la următorul meci al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a dezvăluit că decisivă poate fi următoarea partidă a roş-albaştrilor, cea din Liga 1, cu UTA. Dacă în Conference League a declarat că şi-a îndeplinit deja obiectivul, în campionat e obligat să obţină calificarea în play-off.

„Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?”. Cum a reacţionat Nicolae Dică

(Reporter: Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?) Nu mă tem. Când se va decide acest lucru, vom sta de vorbă. Să mă tem că mă dă cineva afară? Sunt alte lucruri mai bune de făcut în viaţa asta decât să ne temem de acest lucru.

Întrebaţi conducerea. Obiectivul? Când am venit la Steaua (n.r. FCSB) nu ni s-a pus obiectiv grupele Conference League şi am reuşit să ne calificăm. Înseamnă că obiectivul l-am îndeplinit. Cu toţii ne doream mai mult. Ăsta e nivelul nostru în acest moment, lotul pe care îl avem. Sunt adversari buni.

Nu, nu m-am gândit să îmi dau demisia. Aştept meciul cu UTA. Am avut o discuţie cu conducerea clubului după meciul cu Craiova şi am spus că am încredere în jucători. Am câştigat 2 meciuri importante şi am făcut jocuri bune. Şi la meciul cu FC Argeş a fost decisiv, şi la meciul cu UTA va fi la fel.

Reclamă

Eu aşa sunt, mie îmi place să îmi apăr jucătorii pentru că eu am încredere în ei. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun. Ce să facem acum? Să dau în jucători? Nu sunt genul ăsta de om. Chiar vorbeam înainte de meci, când eram jucător erau criticaţi jucătorii, acum când sunt antrenor, sunt criticaţi antrenorii„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Antrenorul lui FCSB a recunoscut că este o înfrângere care poate fi considerată „o pată neagră” pentru CV-ul său.

Da, într-adevăr, aşa este, dar eu gândesc că am îndeplinit obiectivul de a califica echipa în Conference League. Sunt lucruri din care vreau să învăţ

Reclamă 4 / 0/3

În momentul când se pierde, nu o singură persoană e vinovată, suntem cu toţii. Fiecare are o parte de vină„, a mai spus tehnicianul roş-albaştrilor.

FCSB – Silkeborg 0-5. Dezastru pentru echipa lui Gigi Becali

FCSB a fost învinsă, pe teren propriu, de danezii de la Silkeborg, scor 0-5, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

Silkeborg s-a impus şi la Bucureşti prin golurile marcate de Kusk (minutul 12), Klynge (minutul 16), Tengstedt (minutul 63) şi Jorgensen (minutele 68 şi 70). Jucătorii lui Dică au un singur punct în grupa B din Conference League.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Haruţ, Bouhenna, Pantea – Olaru, Edjouma (Dulca 74), Oaidă (Radaslavescu 46) – Cordea (Musi 74), Compagno (I. Stoica 67), Oct. Popescu (Miculescu 46). ANTRENOR: Nicolae Dică

SILKEBORG: Larsen – Sonne, Salquist, Felix, Engel – Thordarson, Brink (Gojani 73), Klynge (Oggesen 73) – Jorgensen (Dahl 84), Helenius (Adamsen 73), Kusk (Tengstedt 55). ANTRENOR: Kent Nielsen

Cartonaşe galbene: V. Creţu 37, Cordea 68, Olaruu 72 / Brink 72

Ştefan Târnovanu, prima reacţie după FCSB – Silkeborg 0-5

Până în acest moment eu nu am găsit o explicaţie, a fost o demonstraţie de fotbal şi în tur şi în retur. Să iei 10 goluri în 2 meciuri… nu ai cum să primeşti! E prima dată când iau 10 goluri, o să trecem cumva peste. Să încercăm în campionat să luăm titlul şi să ştergem această ruşine.

Reclamă

Dezastru! E dezamăgire, frustrare, al 3-lea meci la rând într-o săptămână. Ne-au depăşit la toate capitolele, nu am înţeles nimic. Trebuie să stăm cu capul în pământ şi să muncim!

La un moment dat când încep să ne înjure de familii şi la final să se aşteaptă să mergem să îi salutăm… am preferat să ieşim de pe stadion. Suntem slabi, ok, am pierdut, dar nu e normal să înceapă să se ia de familii, de neveste. Sunt înjurate persoanele dragi. Suntem conştienţi că i-am dezamăgit, dar am plecat la vestiare. După meciul din tur nu am putut să pun capul pe pernă, probabil nici acum„, a declarat Ştefan Târnovanu după FCSB – Silkeborg 0-5.

FCSB a primit 13 goluri în primele patru etape din UEFA Conference League. Este echipa cu cea mai slabă defensivă din competiţie.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și