Închide meniul

Xian Emmers, golul etapei în Liga 1! Execuție fabuloasă în Hermannstadt – Rapid

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2022, 22:54

Reclamă
Xian Emmers, golul etapei în Liga 1! Execuție fabuloasă în Hermannstadt – Rapid

Xian Emmers, gol fabulos în Hermannstadt - Rapid

Emmers, într-un meci pentru Rapid / Captură orangesport.ro

Xian Emmers a reușit un gol fabulos în meciul Hermannstadt – Rapid, din etapa a 14-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a chinuit să-i dea gol lui Hermannstadt și a avut nevoie de inspirația lui Emmers ca să deblocheze tabela. Fotbalistul belgian a înscris cu o execuție incredibilă.

Xian Emmers, gol fabulos în Hermannstadt – Rapid

În minutul 75, Emmers a reluat cu călcâiul o minge primită de la Alex Ioniță. Fotbalistul de 23 de ani a plasat balonul perfect, iar portarul lui Hermannstadt n-a mai putut interveni.

Pentru Xian Emmers a fost primul gol în Liga 1. El mai marcase în tricoul Rapidului în victoria cu Afumați din Cupa României, 3-0.

600.000 de euro valorează Emmers, conform Transfermarkt.com. Rapid l-a transferat pe Xian Emmers de la Roda Kerkrade. Emmers a fost un om de bază la olandezi, pentru care a evoluat deja în patru partide ale acestui sezon.

Reclamă

Emmers și-a făcut junioratul la Inter Milano

Născut în Elveţia, la Lugano, Emmers a început fotbalul la Genk, iar din 2015 şi-a continuat junioratul la Inter Milano.

Alături de puternica formaţie italiană, belgianul a câştigat un campionat Primavera, o Supercupă Primavera, dar şi Viarregio Cup, una dintre cele mai prestigioase competiţii de juniori.

De asemenea, a fost titular de drept în sezonul 2017/18 de Youth League, atunci când a înscris de două ori pentru Internazionale, contra lui Manchester City şi Spartak Moscova.

Reclamă 4 / 0/3

Mijocaşul ofensiv a evoluat şi pentru naţionalele de juniori ale Belgiei, având prezenţe la selecţionatele U19 (7/0), U18 (2/0), U17 (8/0), U16 (7/0).

În 2016, noul jucător al Rapidului a evoluat cu Belgia la Campionatul European U17, unde a jucat în patru meciuri, formaţia lui Emmers fiind eliminată în sferturi, după 0-1 cu Germania.

Tatăl lui Emmers este un fost mare internațional belgian

Tatăl lui Xian, Marc Emmers, este un fost mare internaţional belgian, cu 37 de meciuri şi 2 goluri pentru naţionala mare a Belgiei, între 1988 şi 1994, alături de care a participat la două Campionate Mondiale.

Acesta a câştigat o numeroase trofee cu Mechelen şi Anderlecht (patru titluri ale Belgiei, Cupa Belgiei, Cupa Cupelor şi Supercupa Europei), dar şi a fost şi denumit Fotbalistul belgian al sezonului 1988/1989.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și