Închide meniul

Rapid a dat lovitura şi l-a transferat pe Xian Emmers! Şi-a făcut junioratul la Inter Milano

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2022, 12:35 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 15:10

Rapid a dat lovitura şi l-a transferat pe Xian Emmers! Şi-a făcut junioratul la Inter Milano

Rapid a dat lovitura şi l-a transferat pe Xian Emmers

Rapid a dat lovitura şi l-a transferat pe Xian Emmers / fcrapid.ro

Rapid l-a transferat pe Xian Emmers, de la Roda Kerkrade, mijlocaş ofensiv de 23 de ani, cotat la 600.000 de euro, care şi-a făcut junioratul la Inter Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 23 de ani, Emmers a fost un om de bază la olandezi, pentru care a evoluat deja în patru partide ale acestui sezon. Belgianul a luat deja pulsul Giuleştiului, fiind prezent în tribune la partida cu FCSB, din etapa a doua (2-0).

Rapid l-a transferat pe Xian Emmers, de la Roda Kerkrade

„Sunt foarte fericit şi entuziasmat să semnez cu Rapid. Am aşteptat mult timp, aşa că sunt nerăbdător să cunosc suporterii. Am auzit multe despre ei, că sunt minunaţi. Abia aştept să simt atmosfera.

Am fost prezent la meciul cu FCSB şi am fost impresionat. Eu vin din liga secundă din Olanda şi e foarte diferit, aşa că sunt foarte entuziasmat să cunosc suporterii.

Ştiu că Rapid a renăscut şi că acum îşi reclădeşte parcursul în fotbal. Este similar cu punctul în care se află cariera mea în momentul de faţă. Este o potrivire minunată”, a spus Xian pentru fcrapid.ro.

Reclamă

Cine este Xian Emmers, ultimul transfer făcut de Rapid

Născut în Elveţia, la Lugano, Emmers a început fotbalul la Genk, iar din 2015 şi-a continuat junioratul la Inter Milano.

Alături de puternica formaţie italiană, belgianul a câştigat un campionat Primavera, o Supercupă Primavera, dar şi Viarregio Cup, una dintre cele mai prestigioase competiţii de juniori.

De asemenea, a fost titular de drept în sezonul 2017/18 de Youth League, atunci când a înscris de două ori pentru Internazionale, contra lui Manchester City şi Spartak Moscova.

Reclamă 4 / 0/3

Mijocaşul ofensiv a evoluat şi pentru naţionalele de juniori ale Belgiei, având prezenţe la selecţionatele U19 (7/0), U18 (2/0), U17 (8/0), U16 (7/0).

În 2016, noul jucător al Rapidului a evoluat cu Belgia la Campionatul European U17, unde a jucat în patru meciuri, formaţia lui Emmers fiind eliminată în sferturi, după 0-1 cu Germania.

Tatăl lui Xian, Marc Emmers, este un fost mare internaţional belgian, cu 37 de meciuri şi 2 goluri pentru naţionala mare a Belgiei, între 1988 şi 1994, alături de care a participat la două Campionate Mondiale.

Acesta a câştigat o numeroase trofee cu Mechelen şi Anderlecht (patru titluri ale Belgiei, Cupa Belgiei, Cupa Cupelor şi Supercupa Europei), dar şi a fost şi denumit Fotbalistul belgian al sezonului 1988/1989.

Recomandări
  • Xian Emmers e cotat la 600.000 de euro
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Sezonul 10 este Luni, Marți și Miercuri, 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și