Închide meniul

Hermannstadt – Rapid 0-2. Emmers, gol fabulos cu călcâiul din pasa lui Alexandru Ioniţă. Dragoş Grigore a marcat şi el

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2022, 22:50

Hermannstadt – Rapid 0-2. Emmers, gol fabulos cu călcâiul din pasa lui Alexandru Ioniţă. Dragoş Grigore a marcat şi el

Rapid, ofertată pentru unul dintre titulari

Jucătorii lui Rapid, în timpul unui meci / Hepta

Hermannstadt – Rapid 0-2. Echipa lui Adrian Mutu a rezolvat partida cu Hermannstadt în doar 3 minute. Belgianul Emmers a marcat un eurogol cu câlcâiul. Aceasta a fost şi prima lui reuşită pentru Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste numai 3 minute, Dragoş Grigore a marcat al doilea gol al giuleştenilor. Fundaşul a reluat cu capul centrarea perfectă din corner a lui Ciobanu. În urma acestui rezultat, Rapid se menţine pe locul 2, la doar două puncte în spatele celor de la Farul Constanţa. Aceasta a fos prima victorie a rapidiştilor în ultimele 3 etape.

Hermannstadt – Rapid 0-2

Min. 78: GOOOL Rapid! Dragoş Grigore a marcat cu capul, după un corner executat de Andrei Ciobanu.

Min. 75: GOOOL Rapid! Emmers a marcat cu călcâiul, după centarea perfectă a lui Alexandru Ioniţă.

Min 56: Bară Hermannstadt! Bejan a fost aproape de gol.

Reclamă

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min 1: A început meciul.

Hermannstadt: Mutiu – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Sota Mino, Biceanu – Petrescu, Alhassan, Oroian – Paraschiv
Antrenor: Marius Măldărășanu

Reclamă 4 / 0/3

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Emmers, Albu, Ciobanu – Sefer, Ioniță, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Știrea inițială

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid

Adrian Mutu a avut un discurs dur la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid. Antrenorul giuleştenilor susţine că echipa sa a fost dezavantajată de către centrali, în ultimele patru runde.

Rapid a obţinut un singur punct, în ultimele două etape. În înfrângerea cu Chindia, giuleştenii au avut un gol anulat, al lui Alexandru Albu, reuşită care a stârnit controverse. Ulterior, în remiza din etapa precedentă cu Botoşani, Jayson Papeau a fost faultat dur de către Ivanov, însă centralul nu a luat nicio măsură.

Adrian Mutu a analizat ultimele partide ale echipei sale, şi a ajuns la concluzia că giuleştenii au fost dezavantajaţi în mod evident, din punct de vedere al arbitrajului. „Briliantul” speră ca aceste greşeli să nu fie intenţionate din partea centralilor, luându-l la ţintă şi pe Kyros Vassaras, preşedintele CCA.

„S-au întâmplat nişte lucruri care mă deranjează, mă refer la deciziile de arbitraj luate împotriva noastră în ultimele patru meciuri.

Nu caut scuze, dar sunt nişte lucruri care s-au întâmplat. E strigător la cer. Mă refer la ce s-a întâmplat cu Chindia, apoi la accidentarea lui Papeau. La noi de ce nu a revăzut la VAR faza cu Papeau, cum s-a întâmplat la Deac? Îmi pare rău pentru Papeau, va sta departe de gazon aproape patru luni. E foarte greu.

Reclamă

Mi se pare ostentativ să vezi jucătorul pe targă şi să nu mergi la VAR să revezi faza. Am fost dezavantajaţi în aceste patru meciuri. Sper să nu se mai întâmple lucrurile acestea. Sper că nimeni nu are ceva cu Rapidul, asta îmi doresc. Părerea lui Vassaras întăreşte ce spun eu aici. Suntem dezavantajaţi clar, există repercusiuni, dar văd că nu se ia nicio măsură”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Hermannstadt.

Recomandări
  • Hermannstadt – Rapid 0-2
  • Echipa lui Adrian Mutu, victorie uriaşă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și