Închide meniul

Gigi Becali, resemnat în privinţa „tancului” Andrea Compagno: „Nu e Maradona! Omul vrea, dar atât poate!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 11:02

Reclamă
Gigi Becali, resemnat în privinţa „tancului Andrea Compagno: „Nu e Maradona! Omul vrea, dar atât poate!

Andrea Compagno a reuşit să egaleze, în Anderlecht - FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Gigi Becali e resemnat în privinţa „tancului” Andrea Compagno. Patronul FCSB a tras o concluzie amară după ce l-a văzut pe atacantul italian în returul cu Slikeborg de pe Arena Naţională, scor 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul italian pentru care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro a marcat 4 goluri în 8 meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile. Totuşi, prestaţia sa din confruntarea cu danezii a fost una modestă.

Gigi Becali, resemnat în privinţa „tancului” Andrea Compagno

„Nu-l laud pe Compagno că e mare fotbalist, super mare fotbalist. Dar dacă omul aleargă 13 kilometri, trebuie să-l laud. Omul vrea, dar atât poate.

Nu e Maradona, dar dacă alergi 13 kilometri o să ai și realizări, că vine Domnul și pune El mâna, îți dă golul”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Atac devastator la „perlele” FCSB-ului: „Compagno juca prin liga a patra, în San Marino!”

Victor Becali a criticat dur jucătorii FCSB-ului după 0-10 la general cu Silkeborg, în grupele Conference League. Agentul de jucători a sugerat că fotbalul românesc e mai slab ca niciodată.

Reclamă

“Vorbim de fotbalul românesc, nu vorbim neapărat de cazuri particulare, de FCSB. Putem să ne luăm după înfrângerile astea, sigur. 10-0, ce să zic? N-am cuvinte, ce să spui? Acolo s-a jucat fără 6-7 titulari. Acum au jucat toți, asta e valoarea, trebuie să înțelegem. Da, da, de ce? Din toate punctele de vedere.

Câte meciuri are Compagno în cupele europene? Câte meciuri are Miculescu? Compagno e italian, juca prin C, prin D, în San Marino… Avem cei mai buni jucători, cel mai bun gaz, cea mai bună benzină, cea mai frumoasă țară, cei mai frumoși munți, cea mai frumoasă mare. Franța n-are, Italia n-are, numai noi avem de toate…

Victor Becali: „Câte meciuri are Miculescu în cupele europene?”

Meciul cu West Ham e altceva, pentru că acolo, așa cum spunea și Dică, e greu să-i motiveze cu Mioveniul, dar cu West Ham se motivează singuri. Așa și pentru ei, e greu să-i motivezi cu echipele astea în Conference League, cu astea de pe la noi de pe aici.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles că n-are niciun motiv să-și dea demisia Dică. Ca suporter eu nu-s FCSB-ist, nu-i treaba mea. Dacă mă întrebați la Dinamo dacă să-l păstrăm sau nu, vă spun, îl păstrăm. La FCSB nu e treaba mea, dar am înțeles că nu e niciun motiv să-și dea demisia, așa am citit în presă. Putem să vrem noi ce-om vrea noi, patronul hotărăște„, a spus Victor Becali, conform Sport Total FM.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și