Închide meniul

Atac devastator la „perlele” FCSB-ului, după 0-10 cu Silkeborg: „Compagno juca prin liga a patra, în San Marino!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2022, 22:14

Atac devastator la „perlele FCSB-ului, după 0-10 cu Silkeborg: „Compagno juca prin liga a patra, în San Marino!

Victor Becali i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB după 0-10 cu Silkeborg

Jucătorii lui FCSB, în timpul meciului cu Silkeborg / Hepta

Victor Becali a criticat dur jucătorii FCSB-ului după 0-10 la general cu Silkeborg, în grupele Conference League. Agentul de jucători a sugerat că fotbalul românesc e mai slab ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Vorbim de fotbalul românesc, nu vorbim neapărat de cazuri particulare, de FCSB. Putem să ne luăm după înfrângerile astea, sigur. 10-0, ce să zic? N-am cuvinte, ce să spui? Acolo s-a jucat fără 6-7 titulari. Acum au jucat toți, asta e valoarea, trebuie să înțelegem. Da, da, de ce? Din toate punctele de vedere.

Victor Becali a criticat jucătorii lui FCSB după 0-10 cu Silkeborg

Câte meciuri are Compagno în cupele europene? Câte meciuri are Miculescu? Compagno e italian, juca prin C, prin D, în San Marino… Avem cei mai buni jucători, cel mai bun gaz, cea mai bună benzină, cea mai frumoasă țară, cei mai frumoși munți, cea mai frumoasă mare. Franța n-are, Italia n-are, numai noi avem de toate…

Meciul cu West Ham e altceva, pentru că acolo, așa cum spunea și Dică, e greu să-i motiveze cu Mioveniul, dar cu West Ham se motivează singuri. Așa și pentru ei, e greu să-i motivezi cu echipele astea în Conference League, cu astea de pe la noi de pe aici.

Am înțeles că n-are niciun motiv să-și dea demisia Dică. Ca suporter eu nu-s FCSB-ist, nu-i treaba mea. Dacă mă întrebați la Dinamo dacă să-l păstrăm sau nu, vă spun, îl păstrăm. La FCSB nu e treaba mea, dar am înțeles că nu e niciun motiv să-și dea demisia, așa am citit în presă. Putem să vrem noi ce-om vrea noi, patronul hotărăște„, a spus Victor Becali, conform Sport Total FM.

Reclamă

Mihai Stoica nu este supărat după 0-10 la general cu Silkeborg

MM nu este supărat după înfrângerea roș-albaștrilor. Ba chiar nu înțelege de ce fanii au avut reacții ostile după cele două înfrângeri în fața danezilor.

„Nu cred că este o tragedie. Este o umilință, dar mult mai umilitoare a fost înfrângerea cu Șahtior Karagandy. Ne-au dominat. Au fost mult, mult mai buni decât noi. La meciul tur, ne-am prezentat cu garnitura a doua. Cred că Silkeborg trece mai departe, arată senzațional.

Nu avem voie să ne mai gândim la ce a fost, mergem înainte. Nu știu de unde ostilitatea asta. Era clar că ne concentrăm pe campionat. Au fost mai buni. Barcelona a luat 8 de la Bayern. Rangers a pierdut acasă cu Liverpool 1-7″, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul în grupa FCSB-ului din Conference League

FCSB e ca și eliminată din Conference League după 0-10 cu Silkeborg. Roș-albaștrii au nevoie de o minune în meciurile cu Anderlecht și West Ham.

Grupa B:

1. West Ham, 12 puncte, 4 meciuri, golaveraj +5
2. Silkeborg, 6 puncte, 4 meciuri, golaveraj +8
3. Anderlecht, 4 puncte, 4 meciuri, golaveraj -1
4. FCSB, 1 punct, 4 meciuri, golaveraj -12

Recomandări
  • Atac devastator la „perlele” de la FCSB după 0-10 cu Silkeborg
  • Victor Becali i-a făcut praf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și