Închide meniul

Gigi Becali, resemnat în privinţa „tancului” Andrea Compagno: „Nu e Maradona! Omul vrea, dar atât poate!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 11:02

Gigi Becali, resemnat în privinţa „tancului Andrea Compagno: „Nu e Maradona! Omul vrea, dar atât poate!

Andrea Compagno a reuşit să egaleze, în Anderlecht - FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Gigi Becali e resemnat în privinţa „tancului” Andrea Compagno. Patronul FCSB a tras o concluzie amară după ce l-a văzut pe atacantul italian în returul cu Slikeborg de pe Arena Naţională, scor 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul italian pentru care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro a marcat 4 goluri în 8 meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile. Totuşi, prestaţia sa din confruntarea cu danezii a fost una modestă.

Gigi Becali, resemnat în privinţa „tancului” Andrea Compagno

„Nu-l laud pe Compagno că e mare fotbalist, super mare fotbalist. Dar dacă omul aleargă 13 kilometri, trebuie să-l laud. Omul vrea, dar atât poate.

Nu e Maradona, dar dacă alergi 13 kilometri o să ai și realizări, că vine Domnul și pune El mâna, îți dă golul”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Atac devastator la „perlele” FCSB-ului: „Compagno juca prin liga a patra, în San Marino!”

Victor Becali a criticat dur jucătorii FCSB-ului după 0-10 la general cu Silkeborg, în grupele Conference League. Agentul de jucători a sugerat că fotbalul românesc e mai slab ca niciodată.

Reclamă

“Vorbim de fotbalul românesc, nu vorbim neapărat de cazuri particulare, de FCSB. Putem să ne luăm după înfrângerile astea, sigur. 10-0, ce să zic? N-am cuvinte, ce să spui? Acolo s-a jucat fără 6-7 titulari. Acum au jucat toți, asta e valoarea, trebuie să înțelegem. Da, da, de ce? Din toate punctele de vedere.

Câte meciuri are Compagno în cupele europene? Câte meciuri are Miculescu? Compagno e italian, juca prin C, prin D, în San Marino… Avem cei mai buni jucători, cel mai bun gaz, cea mai bună benzină, cea mai frumoasă țară, cei mai frumoși munți, cea mai frumoasă mare. Franța n-are, Italia n-are, numai noi avem de toate…

Victor Becali: „Câte meciuri are Miculescu în cupele europene?”

Meciul cu West Ham e altceva, pentru că acolo, așa cum spunea și Dică, e greu să-i motiveze cu Mioveniul, dar cu West Ham se motivează singuri. Așa și pentru ei, e greu să-i motivezi cu echipele astea în Conference League, cu astea de pe la noi de pe aici.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles că n-are niciun motiv să-și dea demisia Dică. Ca suporter eu nu-s FCSB-ist, nu-i treaba mea. Dacă mă întrebați la Dinamo dacă să-l păstrăm sau nu, vă spun, îl păstrăm. La FCSB nu e treaba mea, dar am înțeles că nu e niciun motiv să-și dea demisia, așa am citit în presă. Putem să vrem noi ce-om vrea noi, patronul hotărăște„, a spus Victor Becali, conform Sport Total FM.

Recomandări
  • Gigi Becali, resemnat în privinţa „tancului” Andrea Compagno
  • Concluzia trasă de patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și