Închide meniul

Rapid, egal dramatic cu Buducnost, în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a urcat pe primul loc în grupă

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2022, 21:17

Reclamă
Rapid, egal dramatic cu Buducnost, în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a urcat pe primul loc în grupă

Rapid, egal dramatic cu Buducnost, în Liga Campionilor la handbal feminin

Jucătoarele de la Rapid, in timpul unui meci / Hepta

Rapid a încheiat la egalitate cu echipa muntenegreană Buducnost, 30-30 (10-13), în deplasare, într-un meci din Grupa B, din Liga Campionilor la handbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este fără înfrângere în grupa de Liga Campionilor. Campioana României are 8 puncte, după cinci etape disputate.

Rapid, egal dramatic cu Buducnost, în Liga Campionilor la handbal feminin

Finalul a fost pe muchie de cuţit, Rapid reuşind să preia conducerea în ultimul minut, prin golul marcat de Alexandra Lacrabere, din aruncare de la 7 metri, însă gazdele au egalat cu câteva secunde înainte expirarea timpului regulamentar, prin Matea Pletikosic.

Campioana României rămâne astfel neînvinsă în primul său sezon în Champions League.

Echipa antrenată de Carlos Viver a început bine jocul şi a condus cu 6-4, 8-6 şi 9-7, dar Buducnost a revenit după patru goluri consecutive, intrând la pauză cu un avans de trei goluri pe tabelă, 13-10.

Reclamă

Buducnost a fost în avantaj în marea majoritate a timpului în repriza secundă, însă Rapid a reuşit să egaleze de câteva ori, iar în final a scăpat victoria printre degete.

Pentru Rapid au înscris Marta Lopez Herrero 7 goluri, Sorina Grozav 7, Ainhoa Hernandez Serrador 5, Dorina Korsos 3, Alicia Fernandez Fraga 3, Alexandra Lacrabere 3, Eliza Buceschi 2.

Rapid, pe primul loc în grupă

Rapid a devenit liderul grupei de Liga Campionilor, graţie remizei cu Buducnost. Giuleştencele au cu un punct mai mult faţă de Metz care are un meci în minus.

Reclamă 4 / 0/3

Tot sâmbătă, Kastamonu a obţinut prima sa victorie în grupă, 26-23 cu Lokomotiva Zagreb. Duminică sunt programate partidele Storhamar – Gyori şi Team Esbjerg – Metz.

Clasament
1. CS Rapid Bucureşti 8 puncte
2. Metz Handball 7
3. Gyori Audi ETO KC 6
4. Buducnost BEMAX 5
5. Team Esbjerg 4
6. Storhamar Handball Elite 4
7. Kastamonu Belediyesi GSK 2
8. Lokomotiva Zagreb 0

În etapa a şasea, Rapid va juca acasă cu Storhamar Handball Elite, pe 23 octombrie.

Dinamo, victorie colosală în faţa lui Porto

Dinamo a obţinut prima sa victorie în acest sezon de Liga Campionilor la handbal masculin, 32-27 cu FC Porto, miercuri seara, în Sala Polivalentă din Capitală.

Dinamo a ajuns la trei puncte în clasament, după victoria cu lusitanii de la Porto. „Dulăii” au urcat provizoriu pe locul 5, până la disputarea următoarelor partide din grupă.

Prima repriză a fost una deosebit de echilibrată, pe tabela de marcaj nefiind niciun moment o diferenţă mai mare de un gol. Dinamo a reuşit să intre în avantaj la pauză (13-12), iar apoi s-a desprins în partea secundă la patru goluri, 18-14 (min. 38).

Chiar dacă avantajul său a oscilat, Dinamo a rămas în avantaj până la final, câştigând la cea mai mare diferenţă din acest meci, 32-27.

Reclamă

Cel mai bun jucător al campioanei României a fost egipteanul Ali Zein, cu 10 goluri. Pentru echipa antrenată de Xavi Pascual au mai înscris Lazar Kukic 6 goluri, Andri Akimenko 4, Nicuşor Negru 3, în timp ce la oaspeţi s-au remarcat Jack Thurin, cu 8 goluri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
Vezi toate știrile
Citește și