Închide meniul

Rapid, egal dramatic cu Buducnost, în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a urcat pe primul loc în grupă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2022, 21:17

Rapid, egal dramatic cu Buducnost, în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a urcat pe primul loc în grupă

Rapid, egal dramatic cu Buducnost, în Liga Campionilor la handbal feminin

Jucătoarele de la Rapid, in timpul unui meci / Hepta

Rapid a încheiat la egalitate cu echipa muntenegreană Buducnost, 30-30 (10-13), în deplasare, într-un meci din Grupa B, din Liga Campionilor la handbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este fără înfrângere în grupa de Liga Campionilor. Campioana României are 8 puncte, după cinci etape disputate.

Rapid, egal dramatic cu Buducnost, în Liga Campionilor la handbal feminin

Finalul a fost pe muchie de cuţit, Rapid reuşind să preia conducerea în ultimul minut, prin golul marcat de Alexandra Lacrabere, din aruncare de la 7 metri, însă gazdele au egalat cu câteva secunde înainte expirarea timpului regulamentar, prin Matea Pletikosic.

Campioana României rămâne astfel neînvinsă în primul său sezon în Champions League.

Echipa antrenată de Carlos Viver a început bine jocul şi a condus cu 6-4, 8-6 şi 9-7, dar Buducnost a revenit după patru goluri consecutive, intrând la pauză cu un avans de trei goluri pe tabelă, 13-10.

Reclamă

Buducnost a fost în avantaj în marea majoritate a timpului în repriza secundă, însă Rapid a reuşit să egaleze de câteva ori, iar în final a scăpat victoria printre degete.

Pentru Rapid au înscris Marta Lopez Herrero 7 goluri, Sorina Grozav 7, Ainhoa Hernandez Serrador 5, Dorina Korsos 3, Alicia Fernandez Fraga 3, Alexandra Lacrabere 3, Eliza Buceschi 2.

Rapid, pe primul loc în grupă

Rapid a devenit liderul grupei de Liga Campionilor, graţie remizei cu Buducnost. Giuleştencele au cu un punct mai mult faţă de Metz care are un meci în minus.

Reclamă 4 / 0/3

Tot sâmbătă, Kastamonu a obţinut prima sa victorie în grupă, 26-23 cu Lokomotiva Zagreb. Duminică sunt programate partidele Storhamar – Gyori şi Team Esbjerg – Metz.

Clasament
1. CS Rapid Bucureşti 8 puncte
2. Metz Handball 7
3. Gyori Audi ETO KC 6
4. Buducnost BEMAX 5
5. Team Esbjerg 4
6. Storhamar Handball Elite 4
7. Kastamonu Belediyesi GSK 2
8. Lokomotiva Zagreb 0

În etapa a şasea, Rapid va juca acasă cu Storhamar Handball Elite, pe 23 octombrie.

Dinamo, victorie colosală în faţa lui Porto

Dinamo a obţinut prima sa victorie în acest sezon de Liga Campionilor la handbal masculin, 32-27 cu FC Porto, miercuri seara, în Sala Polivalentă din Capitală.

Dinamo a ajuns la trei puncte în clasament, după victoria cu lusitanii de la Porto. „Dulăii” au urcat provizoriu pe locul 5, până la disputarea următoarelor partide din grupă.

Prima repriză a fost una deosebit de echilibrată, pe tabela de marcaj nefiind niciun moment o diferenţă mai mare de un gol. Dinamo a reuşit să intre în avantaj la pauză (13-12), iar apoi s-a desprins în partea secundă la patru goluri, 18-14 (min. 38).

Chiar dacă avantajul său a oscilat, Dinamo a rămas în avantaj până la final, câştigând la cea mai mare diferenţă din acest meci, 32-27.

Reclamă

Cel mai bun jucător al campioanei României a fost egipteanul Ali Zein, cu 10 goluri. Pentru echipa antrenată de Xavi Pascual au mai înscris Lazar Kukic 6 goluri, Andri Akimenko 4, Nicuşor Negru 3, în timp ce la oaspeţi s-au remarcat Jack Thurin, cu 8 goluri.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și