Închide meniul
VIDEO

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei! A avut nevoie și de VAR pentru reușita decisivă

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 8:15

Reclamă
Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei! A avut nevoie și de VAR pentru reușita decisivă

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei!

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei!

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei! În meciul Ponferradina – Las Palmas, atacantul oaspeților a înscris singurul gol al partidei, după o execuție norocoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era minutul 23, când o centrare de pe partea dreaptă l-a găsit pe Andone la marginea careului mic. Acesta a reluat în forță, mingea a lovit portarul, dar a ricoșat în internaționalul nostru înainte să intre în poartă.

Tușierul a ridicat fanionul de la margine și a indicat ofsaid. A intervenit VAR-ul care i-a acordat reușita românului de 29 de ani, prima în cele trei dueluri trecute în cont în a doua ligă spaniolă. VIDEO CU GOLUL

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei

”Eram conștienți că dacă nu marcăm, în repriza a doua aveam să suferim. Suntem o echipă câștigătoare, mergem cu toții împreună până la final. Nu vrem să coborâm din fruntea clasamentului, trebuie să gândim mai departe”, a spus Andone, la finalul partidei.

După primele 11 etape disputate în liga a doua din Spania, Las Palmas este pe primul loc, cu 23 de puncte, fiind urmată de Alaves și Albacete.

Reclamă

În această vară, Florin Andone a fost transferat la Las Palmas. Atacantul român și-a reziliat definitiv contractul cu Brighton și a semnat un contract valabil pe un an cu formația care evoluează în liga a 2-a din Spania.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și