Închide meniul
VIDEO

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei! A avut nevoie și de VAR pentru reușita decisivă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 8:15

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei! A avut nevoie și de VAR pentru reușita decisivă

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei!

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei!

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei! În meciul Ponferradina – Las Palmas, atacantul oaspeților a înscris singurul gol al partidei, după o execuție norocoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era minutul 23, când o centrare de pe partea dreaptă l-a găsit pe Andone la marginea careului mic. Acesta a reluat în forță, mingea a lovit portarul, dar a ricoșat în internaționalul nostru înainte să intre în poartă.

Tușierul a ridicat fanionul de la margine și a indicat ofsaid. A intervenit VAR-ul care i-a acordat reușita românului de 29 de ani, prima în cele trei dueluri trecute în cont în a doua ligă spaniolă. VIDEO CU GOLUL

Florin Andone a marcat cel mai norocos gol al carierei

”Eram conștienți că dacă nu marcăm, în repriza a doua aveam să suferim. Suntem o echipă câștigătoare, mergem cu toții împreună până la final. Nu vrem să coborâm din fruntea clasamentului, trebuie să gândim mai departe”, a spus Andone, la finalul partidei.

După primele 11 etape disputate în liga a doua din Spania, Las Palmas este pe primul loc, cu 23 de puncte, fiind urmată de Alaves și Albacete.

Reclamă

În această vară, Florin Andone a fost transferat la Las Palmas. Atacantul român și-a reziliat definitiv contractul cu Brighton și a semnat un contract valabil pe un an cu formația care evoluează în liga a 2-a din Spania.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și