Închide meniul

Florin Andone revine în Spania, la Las Palmas! Final de mercato în Europa: Arthur a semnat cu Liverpool. Aubameyang, la Chelsea. Toate transferurile, AICI

Reclamă

Publicat: 2 septembrie 2022, 1:00

Florin Andone revine în Spania, la Las Palmas! Final de mercato în Europa: Arthur a semnat cu Liverpool. Aubameyang, la Chelsea. Toate transferurile, AICI

Florin Andone a semnat cu noua echipă

Florin Andone a revenit în Spania / Profimedia

Florin Andone revine în Spania, la Las Palmas! Final de mercato în Europa. Echipele din campionatele de top au fost extrem de active în ultima zi a perioadei de transferuri. Arthur, Aubameyang și Hector Bellerin sunt doar 3 dintre jucătorii răsunători care și-au schimbat echipa pe ultima sută de metri a ferestrei de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o vară agitată pe piaţa transferurilor. Cele mai de răsunet transferuri au fost cele ale lui Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen la Barcelona, şi cel al lui Erling Haaland, de la Borussia Dortmund la Manchester City.

Florin Andone revine în Spania, la Las Palmas! Final de mercato în Europa

Update 12.58: Florin Andone a fost transferat la Las Palmas. Atacantul român și-a reziliat definitiv contractul cu Brighton și a semnat un contract valabil pe un an cu formația care evoluează în liga a 2-a din Spania.

Atacantul de 29 de ani a mai jucat în Spania la Villarreal B, Atletico Baleares, Cordoba, Deportivo La Coruna și Cadiz.

Reclamă

Update 0.36: Liverpool va fi nevoită să plătească 37,5 milioane de euro vara viitoare pentru a-l transfera definitiv pe Arthur.

Update 0.05: Memphis Depay rămâne la Barcelona!

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.04: Justin Kluivert a ajuns la Valencia pentru a finaliza împrumutul la AS Roma.

Update 21.40: Arthur Melo a trecut vizita medicală și a semnat cu Liverpool!

Update 20.50: Carlos Soler a fost transferat de PSG de la Valencia în schimbul sumei de 18 milioane de euro, plus 3 milioane sub formă de bonusuri.

Reclamă

Update 20.45: Julian Draxler, împrumutat de PSG la Benfica!

Update 20.40: Denis Zakaria a fost împrumutat de Juventus la Chelsea!

Update 20.30: Sergino Dest a fost împrumutat de Barcelona la AC Milan. „Rossonerii” vor putea activa clauza de cumpărare în schimbul sumei de 20 milioane de euro.

Update 18.30: Everton l-a adus de la PSG pe mijlocașul Idrissa Gana Gueye.

Update 17.15: Continuă veștile de la Barcelona! Clubul catalan i-a terminat contractul lui Martin Braithwaite, atacantul danez a cărui înțelegere urma să expire abia în 2024. Braithwaite va rămâne totuși în Catalonia, urmând să semneze cu Espanyol, pe 3 ani.

Update 17.00: „Revoluție” la Barcelona, în ultimele ore ale perioadei de transferuri.

Hector Bellerin va semna cu formația catalană un contract valabil până în iunie 2023, fără opțiune de prelungire. Fostul fundaș de la Arsenal, crescut la La Masia și împrumutat ultima oară de „tunari” la Real Betis, va reveni la clubul care l-a format.

Update 16.30: Schimb răsunător în ultima zi de mercato, între Barcelona și Chelsea! Pierre Aubameyang va merge pe Stamford Bridge, în timp ce Marcos Alonso va ajunge pe Camp Nou. Pentru schimbul respectiv, Barcelona va încasa și 14 milioane de euro.

Aubameyang va semna pe doi ani cu Chelsea, cu opțiune de prelungire pe încă unul. De cealaltă parte, Marcos Alonso va semna pe 3 ani cu Barca.

Manuel Akanji (27 de ani, fundaș) – de la Borussia Dortmund la Manchester City, pentru 17.5 milioane de euro.

Mario Balotelli (32 de ani, atacant) – de la Adanaspor la FC Sion, pentru 2.6 milioane de euro.

Wesley Fofana (21 de ani, fundaș) – de la Leicester la Chelsea, pentru 80 de milioane de euro.

Robert Lewandowski (33 de ani, atacant) – de la Bayern Munchen la Barcelona, pentru 45 de milioane de euro+5 milioane de euro bonusuri. Are contract până în 2026.

Erling Haaland (21 de ani, atacant) – de la Borussia Dortmund la Manchester City, pentru 75 de milioane de euro. Contract e valabil pe 5 ani.

Wesley Fofana (21 de ani, fundaș) – de la Leicester la Chelsea, pentru 80 de milioane de euro. A semnat până în 2029.

Pe de altă parte, una dintre echipele care au investit cel mai mult în transferuri a fost Chelsea Londra.

În total, suma plătită de Chelsea în această vară pentru transferuri se ridică la 304 milioane de euro, cea mai mare cheltuită vreodată de un club din Marea Britanie într-o singură fereastră de mercato.

Precedentul record era deținut de Manchester City, care a cheltuit 256 de milioane de euro în 2017. Chelsea a aruncat cu banii și în 2020, când a făcut transferuri în valoare de 254 de milioane de euro.

Ultima mutarea a fost cea a lui Wesley Fofana, de 21 de ani, pentru care Chelsea a plătit 80 de milioane de euro. Fundașul francez este al șaptelea fotbalist sosit pe Stamford Bridge în această fereastră de mercato, după Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Carney Chukwuemeka, Gabriel Slonina și Cesare Casadei.

În această vară, doar Manchester United se apropie de Chelsea în materie de sume cheltuite pe transferuri. „Diavolii” au plătit aproximativ 240 de milioane de euro pentru Antony, Casemiro, Lisandro Martinez și Tyrell Malacia. Christian Eriksen a fost adus gratis.

Recomandări
  • Florin Andone revine în Spania, la Las Palmas! Final de mercato în Europa
  • Arthur a semnat cu Liverpool. Aubameyang, la Chelsea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și