Închide meniul

Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg: „Am văzut meciul”. Anunțul clar făcut de fostul antrenor al vicecampioanei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 17:38

Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg: „Am văzut meciul. Anunțul clar făcut de fostul antrenor al vicecampioanei

Toni Petrea şi-a găsit echipă, după ce a retrogradat cu Chindia

Toni Petrea, în timpul unui meci / Hepta

Toni Petrea a fost șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg, din UEFA Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă rușinos de danezi, cu 0-5, atât în tur, cât și în retur, iar situația de la clubul lui Gigi Becali este din ce în ce mai tensionată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a dat ultimatum lui Nicolae Dică să repare jocul FCSB-ului în următoarele „4-5 meciuri”, altfel va fi dat afară de la echipă.

Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg

Toni Petrea, antrenorul înlocuit de „Dicanio” în această vară, a urmărit meciul FCSB – Silkeborg 0-5, de joi seară, și a dezvăluit că nu se aștepta să vadă asemenea rezultat.

Totuși, Petrea rămâne optimist și este convins că echipa lui Gigi Becali își va reveni și va prinde play-off-ul din Liga 1.

„Am văzut meciul FCSB-ului, nu e plăcut pentru nimeni, chiar dacă nu ești fan, să vezi asemenea rezultat, dar cred că au puterea și valoarea să treacă peste acest rezultat. Eu cred că vor juca în play-off, mai sunt multe meciuri, multe puncte”, a spus Toni Petrea, potrivit Digisport.

Reclamă

Toni Petrea face furori pe banca Chindiei. Formația din Târgoviște a învins-o azi și pe CS Mioveni, scor 1-0, și a ajuns la 4 victorii consecutive în toate competițiile, de la instalarea lui Petrea. Dintre acestea, 3 au venit în Liga 1, cu Rapid, FC U Craiova 1948 și Mioveni.

Chindia a acumulat 12 puncte și este la numai două lungimi sub FCSB, fosta echipă a lui Toni Petrea. Echipa târgovișteană este pe penultimul loc în Liga 1, după 14 etape.

Basarab Panduru, reacţie genială după Chindia – Mioveni 1-0

Basarab Panduru a avut o reacţie genială, după ce Chindia, trupa lui Toni Petrea, a obţinut o nouă victorie în Liga 1. Fostul internaţional român a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului tehnician de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia s-a impus la limită în faţa celor de la Mioveni, scor 1-0, după golul marcat de Obiang în minutul 87.

Basarab Panduru l-a lăudat pe Toni Petrea, după rezultatele obţinute pe banca celor de la Chindia. Fostul internaţional român a comparat trupa dâmboviţeană cu Barcelona, în timp ce pe tehnician îl aseamănă cu Pep Guardiola, managerul celor de la Manchester City.

„Toni Petrea zici că e Guardiola. Chindia zici că e Barcelona (nr. râde). Joacă Chindia de te sperie. Nu ai văzut niciodată pe Chindia să joace aşa. Bine, azi a fost un meci slăbuţ, în general. Dar uite că a reuşit să câştige, face 9 puncte.

Victorii destul de grele. Dar e important pentru el acest început de mandat. Acum nu mai auzi pe nimeni că zice de Toni Petrea că e secund. Acum e principal.

Uite că în începutul ăsta de mandat se văd rezultatele. Dar atenţie! Am mai văzut lucrurile astea. Nu e primul, nici ultimul care atunci când vine reuşeşte o transformare incredibilă. Din etapa cu numărul 6 se vede ceva. El are experienţă, de când a fost la FCSB”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și