Închide meniul

Basarab Panduru, reacţie savuroasă după Chindia – Mioveni 1-0: „Toni Petrea zici că e Pep Guardiola”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2022, 17:12 / Actualizat: 16 octombrie 2022, 19:31

Reclamă
Basarab Panduru, reacţie savuroasă după Chindia – Mioveni 1-0: „Toni Petrea zici că e Pep Guardiola

Basarab Panduru

Basarab Panduru/ Captură Orangesport.ro

Basarab Panduru a avut o reacţie genială, după ce Chindia, trupa lui Toni Petrea, a obţinut o nouă victorie în Liga 1. Fostul internaţional român a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului tehnician de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia s-a impus la limită în faţa celor de la Mioveni, scor 1-0. Dâmboviţenii au obţinut a patra victorie consecutivă, în toate competiţiile.

Basarab Panduru, reacţie genială după Chindia – Mioveni 1-0

Basarab Panduru l-a lăudat pe Toni Petrea, după rezultatele obţinute pe banca celor de la Chindia. Fostul internaţional român a comparat trupa dâmboviţeană cu Barcelona, în timp ce pe tehnician îl aseamănă cu Pep Guardiola, managerul celor de la Manchester City.

„Toni Petrea zici că e Guardiola. Chindia zici că e Barcelona (nr. râde). Joacă Chindia de te sperie. Nu ai văzut niciodată pe Chindia să joace aşa. Bine, azi a fost un meci slăbuţ, în general. Dar uite că a reuşit să câştige, face 9 puncte.

Victorii destul de grele. Dar e important pentru el acest început de mandat. Acum nu mai auzi pe nimeni că zice de Toni Petrea că e secund. Acum e principal.

Reclamă
Reclamă 4

Uite că în începutul ăsta de mandat se văd rezultatele. Dar atenţie! Am mai văzut lucrurile astea. Nu e primul, nici ultimul care atunci când vine reuşeşte o transformare incredibilă. Din etapa cu numărul 6 se vede ceva. El are experienţă, de când a fost la FCSB”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Graţie victoriei cu Mioveni, Chindia a acumulat 12 puncte, după 13 runde. Toni Petrea este neînvins pe banca trupei din Târgovişte, după trei victorii în Liga 1, şi una în Cupa României.

Mihai Stoica, reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea la Chindia

Mihai Stoica a avut o reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea pe banca celor de la Chindia Târgoviște.

Reclamă

Plecat de la FCSB la începutul acestei stagiuni, Toni Petrea a ajuns la Chindia, pe banca căreia a obținut patru victorii în primele patru partide: 2-1 cu CSA Steaua, 2-1 cu Rapid, 1-0 cu FC U Craiova 1948, şi 1-0 cu Mioveni.

Mihai Stoica se bucură de succesul fostului tehnician de la FCSB la formația din Târgoviște.

„Toni Petrea chiar s-a dus într-un moment foarte dificil pentru Chindia, gândidu-se şi unde nu are unde să joace (n.r. despre stadion)… Mă bucur foarte mult pentru Toni Petrea. Cu Săndoi echipa juca defensiv, cu Mihalcea nu a făcut rezultate.

Chindia, faţă de anul trecut, şi-a pierdut jucători importanţi, Iacob, Dulca, axul lor practic a fost foarte afectat… Mă bucur pentru Toni Petrea”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și