Închide meniul

„Se califică FCSB în play-off?”. Florin Răduciou s-a convins după FCSB – UTA 2-1. Semnal de alarmă pentru Nicolae Dică

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2022, 8:28

Reclamă
„Se califică FCSB în play-off?. Florin Răduciou s-a convins după FCSB – UTA 2-1. Semnal de alarmă pentru Nicolae Dică

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu a vorbit despre şansele echipei antrenate de Nicolae Dică de a ajunge în play-off imediat după FCSB – UTA, scor 2-1, din etapa a 14-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător şi oficial al lui Dinamo îi vede pe roş-albaştri între primele şase echipe din campionat, dar a tras un semnal de alarmă pentru Dică. Răducioiu e convins că, în continuare, sunt mari problemele în defensivă.

Florin Răducioiu, semnal de alarmp pentru Nicolae Dică după FCSB – UTA 2-1

Cred că se va califica în play-off, chiar dacă nu mă convinge încă FCSB din punctul de vedere al jocului, pentru că sunt acolo fotbalişti care pot da goluri, care pot câştiga meciuri. Însă, trebuie pusă la punct faza defensivă, punctul slab al echipei.

Sunt jucători care dau gol la FCSB, dar trebuie să produci un joc mai bun”, a declarat Florin Răducioiu la primasport.ro.

FCSB a obţinut a treia victorie la rând în campionat şi a urcat până pe locul 7. Are 17 puncte, cu 2 mai puţin decât Sepsi. Roş-albaştrii au şi un meci mai puţin decât gruparea din Sfântu Gheorghe.

Reclamă

Echipa patronată de Gigi Becali are a treia cea mai bună ofensivă, dar şi a treia cea mai slabă defensivă. 18 goluri a încasat FCSB în 12 meciuri, capitol la care numai CS Mioveni şi Chindia Târgovişte stau mai slab.

Nicolae Dică, pus pe glume după FCSB – UTA 2-1

Nicolae Dică a fost pus pe glume după meciul de pe Arena Națională. Antrenorul lui FCSB a spus că doar „dubla” 0-10 cu Silkeborg i-a dat pace de când e pe banca vicecampioanei. Și-a taxat atacanții pentru că ratează prea mult.

Este important că am câștigat jocul, din păcate marcăm puțin din ocazii. Este puțin să marcăm din două goluri din șapte ocazii. Trebuia să marcăm 4-5 goluri. Ca deobicei, le-am făcut cadou un gol, am primit gol din nimic, nu înțeleg cum putem să facem greșeli așa mari. Important e că am câștigat, felicitări băieților că au avut reacție după înfrângerea din Europa. N-am trăit niciun meci linișit, făcând o glumă, am fost liniștit doar la meciurile din Europa cu Silkeborg.

Reclamă 4 / 0/3

Facem exerciții de finalizare, dacă nu mă înșel, suntem a patra echipă din campionat la golurile marcate. La finalizare trebuie să fim mai răi, în loc de 15-20 de minute, facem 40 de minute finalizare. Eu am spus la conferință că antrenamentele sunt filmate, sunt notate, o să vă dau să vedeti cât se antrenează băieții. Ce să fac? Vreti să mai intru din când în când pe teren?

Darius face un efort foarte mare, aleargă foarte mult, astăzi a marcat, sper să aibă aceeași atitudine ca până acum. El și-a mai creat ocazii la jocurile dinainte. Dulca, Bouhenna și Rusu sunt în lot. Trebuie să iau 20 în lot, eu am 35 în lot. Când voi avea nevoie de ei, vor evolua. În Cupa României, jucătorii trebuie să dea totul, voi menaja jucători. Ne interesează, sunt 35 de jucători și trebuie să demonstreze toți”, a spus Nicolae Dică.

FCSB, victorie importantă cu UTA

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri. În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord.

Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalti, în minutul 88. Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma (Nikolov 78), Olaru – Omrani (Oaidă 55), Compagno (Miculescu 90), Fl. Coman (Oct. Popescu 78). ANTRENOR: Nicolae Dică

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriş, Abeid (Dobrescu 70) – Anton, Cascini (Keseru 78) – Stahl (Jobello 46), R. Pop (Negoescu 69), Otele (Ubbink 69) – Postolachi. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și