Închide meniul

Nicolae Dică, pus pe glume după FCSB – UTA 2-1: „Am fost liniștit doar la meciurile cu Silkeborg! Ce să fac? Să intru eu în teren?”

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2022, 22:56

Reclamă
Nicolae Dică, pus pe glume după FCSB – UTA 2-1: „Am fost liniștit doar la meciurile cu Silkeborg! Ce să fac? Să intru eu în teren?

Nicolae Dică, FCSB

Nicolae Dică, într-o conferință de presă / FCSB TV

Nicolae Dică a oferit prima reacție după FCSB – UTA 2-1. Antrenorul roș-albaștrilor a fost pus pe glume după meciul de pe Arena Națională. „Dicanio” a spus că doar „dubla” 0-10 cu Silkeborg i-a dat pace de când e pe banca vicecampioanei. Și-a taxat atacanții pentru că ratează prea mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este important că am câștigat jocul, din păcate marcăm puțin din ocazii. Este puțin să marcăm din două goluri din șapte ocazii. Trebuia să marcăm 4-5 goluri. Ca deobicei, le-am făcut cadou un gol, am primit gol din nimic, nu înțeleg cum putem să facem greșeli așa mari. Important e că am câștigat, felicitări băieților că au avut reacție după înfrângerea din Europa. N-am trăit niciun meci linișit, făcând o glumă, am fost liniștit doar la meciurile din Europa cu Silkeborg.

Nicolae Dică, prima reacție după FCSB – UTA 2-1

Facem exerciții de finalizare, dacă nu mă înșel, suntem a patra echipă din campionat la golurile marcate. La finalizare trebuie să fim mai răi, în loc de 15-20 de minute, facem 40 de minute finalizare. Eu am spus la conferință că antrenamentele sunt filmate, sunt notate, o să vă dau să vedeti cât se antrenează băieții. Ce să fac? Vreti să mai intru din când în când pe teren?

Darius face un efort foarte mare, aleargă foarte mult, astăzi a marcat, sper să aibă aceeași atitudine ca până acum. El și-a mai creat ocazii la jocurile dinainte. Dulca, Bouhenna și Rusu sunt în lot. Trebuie să iau 20 în lot, eu am 35 în lot. Când voi avea nevoie de ei, vor evolua. În Cupa României, jucătorii trebuie să dea totul, voi menaja jucători. Ne interesează, sunt 35 de jucători și trebuie să demonstreze toți”, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro 

Ce a spus Darius Olaru după FCSB – UTA 2-1

Mijlocașul roș-albaștrilor a înscris primul gol din această stagiune. „Perla” lui Gigi Becali crede că vicecampioana României poate să-și relanseze sezonul.

Reclamă

Olaru a dezvăluit că va încerca să șuteze mai des la poartă. Vrea să fie din nou decisiv în meciurile echipei sale.

„Un meci dificil, un adversar bun, mă bucur că am marcat și eu, cel mai important e că mi-am ajutat echipa să câștige. Am avut poziție de șut, am zis să-mi încerc șansa. Voi încerca mai des, dar nu asta e important, important e să ne apropiem de play-off.

Victoriile ne dau încredere, ne fac să creștem în evoluții. Din păcate, în Conference League nu am avut rezultatele pe care le-am văzut. Caracterele puternice la greu se văd. Sper să continuăm la fel. Cred că, în față, patronul e un om foarte bun, ne-a dat încredere, l-am simțit lângă noi, victoria e și pentru el. Victoria este pentru toți, pentru staff, sperăm să continuăm la fel„, a spus Darius Olaru, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, victorie importantă cu UTA

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri. În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord. Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalti, în minutul 88. Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma (Nikolov 78), Olaru – Omrani (Oaidă 55), Compagno (Miculescu 90), Fl. Coman (Oct. Popescu 78). ANTRENOR: Nicolae Dică

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriş, Abeid (Dobrescu 70) – Anton, Cascini (Keseru 78) – Stahl (Jobello 46), R. Pop (Negoescu 69), Otele (Ubbink 69) – Postolachi. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și