Închide meniul

„Se califică FCSB în play-off?”. Florin Răduciou s-a convins după FCSB – UTA 2-1. Semnal de alarmă pentru Nicolae Dică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2022, 8:28

„Se califică FCSB în play-off?. Florin Răduciou s-a convins după FCSB – UTA 2-1. Semnal de alarmă pentru Nicolae Dică

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu a vorbit despre şansele echipei antrenate de Nicolae Dică de a ajunge în play-off imediat după FCSB – UTA, scor 2-1, din etapa a 14-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător şi oficial al lui Dinamo îi vede pe roş-albaştri între primele şase echipe din campionat, dar a tras un semnal de alarmă pentru Dică. Răducioiu e convins că, în continuare, sunt mari problemele în defensivă.

Florin Răducioiu, semnal de alarmp pentru Nicolae Dică după FCSB – UTA 2-1

Cred că se va califica în play-off, chiar dacă nu mă convinge încă FCSB din punctul de vedere al jocului, pentru că sunt acolo fotbalişti care pot da goluri, care pot câştiga meciuri. Însă, trebuie pusă la punct faza defensivă, punctul slab al echipei.

Sunt jucători care dau gol la FCSB, dar trebuie să produci un joc mai bun”, a declarat Florin Răducioiu la primasport.ro.

FCSB a obţinut a treia victorie la rând în campionat şi a urcat până pe locul 7. Are 17 puncte, cu 2 mai puţin decât Sepsi. Roş-albaştrii au şi un meci mai puţin decât gruparea din Sfântu Gheorghe.

Reclamă

Echipa patronată de Gigi Becali are a treia cea mai bună ofensivă, dar şi a treia cea mai slabă defensivă. 18 goluri a încasat FCSB în 12 meciuri, capitol la care numai CS Mioveni şi Chindia Târgovişte stau mai slab.

Nicolae Dică, pus pe glume după FCSB – UTA 2-1

Nicolae Dică a fost pus pe glume după meciul de pe Arena Națională. Antrenorul lui FCSB a spus că doar „dubla” 0-10 cu Silkeborg i-a dat pace de când e pe banca vicecampioanei. Și-a taxat atacanții pentru că ratează prea mult.

Este important că am câștigat jocul, din păcate marcăm puțin din ocazii. Este puțin să marcăm din două goluri din șapte ocazii. Trebuia să marcăm 4-5 goluri. Ca deobicei, le-am făcut cadou un gol, am primit gol din nimic, nu înțeleg cum putem să facem greșeli așa mari. Important e că am câștigat, felicitări băieților că au avut reacție după înfrângerea din Europa. N-am trăit niciun meci linișit, făcând o glumă, am fost liniștit doar la meciurile din Europa cu Silkeborg.

Reclamă 4 / 0/3

Facem exerciții de finalizare, dacă nu mă înșel, suntem a patra echipă din campionat la golurile marcate. La finalizare trebuie să fim mai răi, în loc de 15-20 de minute, facem 40 de minute finalizare. Eu am spus la conferință că antrenamentele sunt filmate, sunt notate, o să vă dau să vedeti cât se antrenează băieții. Ce să fac? Vreti să mai intru din când în când pe teren?

Darius face un efort foarte mare, aleargă foarte mult, astăzi a marcat, sper să aibă aceeași atitudine ca până acum. El și-a mai creat ocazii la jocurile dinainte. Dulca, Bouhenna și Rusu sunt în lot. Trebuie să iau 20 în lot, eu am 35 în lot. Când voi avea nevoie de ei, vor evolua. În Cupa României, jucătorii trebuie să dea totul, voi menaja jucători. Ne interesează, sunt 35 de jucători și trebuie să demonstreze toți”, a spus Nicolae Dică.

FCSB, victorie importantă cu UTA

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri. În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord.

Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalti, în minutul 88. Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma (Nikolov 78), Olaru – Omrani (Oaidă 55), Compagno (Miculescu 90), Fl. Coman (Oct. Popescu 78). ANTRENOR: Nicolae Dică

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriş, Abeid (Dobrescu 70) – Anton, Cascini (Keseru 78) – Stahl (Jobello 46), R. Pop (Negoescu 69), Otele (Ubbink 69) – Postolachi. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și