Închide meniul

Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi după CFR Cluj – Sepsi 2-1: „Nu înţeleg cum este VAR-ul în România! E roşu! E roşu! E roşu!”

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2022, 23:34

Reclamă
Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi după CFR Cluj – Sepsi 2-1: „Nu înţeleg cum este VAR-ul în România! E roşu! E roşu! E roşu!

Cristiano Bergodi a plecat de la Sepsi

Cristiano Bergodi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi după CFR Cluj – Sepsi 2-1. Antrenorul covăsnenilor nu înţelege de ce ardelenii nu au primit cartonaş roşu în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu nu înţeleg asta. Sunt deranjat un pic. Am luat gol de 1-1 când jucătorul a fost a afară. Arbitrii care erau la VAR nu cheamă arbitrul pentru că nu era henţ.

Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi după CFR Cluj – Sepsi 2-1

Nu există aşa ceva. Sunt dezamăgit. Noi am făcut un joc foarte bun şi a doua repriză ne-a condamnat. Am luat un gol când jucătorul era afară.

Eram în inferioritate numerică. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor, am jucat bine. Au jucat şi ei cu cea mai bună echipă. Nu spun că e viciere de rezultat. Nu înţeleg cum este VAR-ul în România. Nu poţi să nu chemi. Când loveşti cu cotul e roşu, nu e galben. E roşu! E roşu! E roşu!”, a răbufnit Cristiano Bergodi, potrivit digisport.ro.

Cristiano Bergodi s-a enervat când a fost întrebat de demitere

Cristiano Bergodi s-a enervat când a fost întrebat de demitere. Sepsi a devenit prima echipă din Liga 1 care a fost învinsă în acest sezon de CS Mioveni, scor 0-1.

Reclamă

Deşi aşteptările erau mari, Sepsi are un început modest de sezon. Echipa din Sfântu Gheorghe este pe locul 10, cu doar 10 puncte.

„E o perioadă grea, foarte dificilă din punct de vedere mental. Probabil băieții resimt aceste înfrângeri. Astăzi am controlat jocul, dar am găsit o echipă care s-a apărat foarte bine. Noi trebuie să facem ceva, acolo, în preajma careului. Am avut situații, asta e, o perioadă grea.

Se poate spune că antrenorul e vinovat pentru că băieții nu sunt așa tari din punct de vedere mental. Încercăm, lucrăm, dar nu găsim inspirație în ultimii 30 de metri. Noi jucăm foarte mult între linii și asta nu s-a întâmplat în ultimele partide.

Reclamă 4 / 0/3

O să încercăm să reglăm acest lucru. Nu e ușor să joci cu o formație care se apară așa jos. Repet, trecem printr-o perioadă grea din punct de vedere mental, nu avem încredere. Moralul nu poate fi bun, e normal, pentru că am jucat foarte bine cu Rapid și Craiova și am pierdut.

Când echipa mergea bine, eram aplaudat, e normal. Asta este, nu e problemă, băieții trebuie să fie liniștiți și să muncească. Cine vorbește de o posibilă demitere a mea spune prostii. Nu mă interesează și nu îmi e teamă de nimic. Am jucat bine, dar nu am obținut rezultatele pe care le meritam„, a spus Cristiano Bergodi, după Sepsi – CS Mioveni 0-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și