Închide meniul

Intrare criminală asupra lui David Miculescu, în UTA – FCSB! Sperietură uriașă pentru „perla” lui Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 19 octombrie 2022, 21:42

Reclamă
Intrare criminală asupra lui David Miculescu, în UTA – FCSB! Sperietură uriașă pentru „perla lui Gigi Becali

David Miculescu a fost faultat dur în meciul UTA - FCSB

UTA Arad și FCSB joacă în grupele Cupei României / Captură Orangesport

Albanezul Erion Hoxhallari a avut o intrare criminală asupra lui David Miculescu, în UTA – FCSB, meci din prima etapă a grupei B din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hoxhallari a avut un atac întârziat direct pe glezna lui Miculescu. Jucătorul cumpărat de FCSB chiar de la UTA s-a prăbușit de durere. Reluările au demonstrat cât de dură a fost intervenția jucătorului albanez.

Intrare criminală asupra lui David Miculescu, în UTA – FCSB

Arbitrul Arian Cojocaru a avut nevoie să verifice faza la monitorul VAR ca să dicteze penalty pentru FCSB. Hoxhallari s-a ales doar cu cartonaș galben.

De la 11 metri, Radunovic l-a învins fără emoții pe Balauru. Miculescu a putut să continue jocul după faultul dur al lui Hoxhallari.

Până la golul lui Radunovic, marcase puștiul de 17 ani Rareș Pop pentru UTA, încă din minutul 7.

Reclamă

Se joacă cu casa închisă la Arad!

UTA a anunțat astăzi că s-au vândut toate biletele pentru meciul cu FCSB. 12.500 de locuri are stadionul „Francisc Neuman”, din Arad.

FCSB a învins UTA în partida din Liga 1, de duminică. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu 2-1 pe Arena Națională, grație golurilor marcate de Darius Olaru și Andrea Compagno. Claudiu Keșeru a redus din diferență în prelungiri și și-a trecut în cont primul gol înscris în tricoul arădenilor.

FCSB și UTA se află în grupa B din Cupa României, la prima ediție cu noul format, alături de alte 4 formații: FC Botoșani, CS Mioveni, Oțelul Galați și Gloria Buzău.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start la UTA – FCSB

  • UTA: Balauru – Dobrescu, Benga, Erico, Hoxxallari – Batha, P. Anton – R. Pop, Jobello, Stahl – Keșeru
  • Rezerve: Iacob – Maxim, Chindriș, Cascini, Aly, Negoescu, Otele, Postolachi

 

  • FCSB: A. Vlad – R. Boboc, Haruț, Bouhenna, Radunovic – Ad. Șut, Radaslavescu, Nikolov – Miculescu, I. Stoica, Oct. Popescu
  • Rezerve: Ducan – Dumiter, Tănasă, Morariu, Dulca, Oaidă, Musi, Rusu
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și