Închide meniul

UTA – FCSB 2-2. Final halucinant! Gazdele au egalat în minutul 90+5! Echipa lui Nicolae Dică a încheiat meciul în 8 oameni

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2022, 22:45 / Actualizat: 26 ianuarie 2024, 23:53

UTA – FCSB 2-2. Final halucinant! Gazdele au egalat în minutul 90+5! Echipa lui Nicolae Dică a încheiat meciul în 8 oameni

Nicolae Dică, declaraţii despre viitorul antrenor de la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pe banca FCSB-ului/ Hepta

  • UTA – FCSB 2-2
  • Final halucinant la Arad!

UTA – FCSB 2-2. Roș-albaștrii au avut parte de un debut cu stângul în grupele Cupei României! Echipa lui Nicolae Dică s-a văzut egalată la ultima fază a meciului.  La final a plouat cu cartonașe roșii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 7 al meciului UTA – FCSB, Albert Stahl a luat o acțiune pe cont propriu și a centrat în interiorul careului, acolo unde aștepta tânărul Rareș Pop. Puștiul de 17 ani de la UTA a preluat și a șutat repede, iar mingea a fost deviată de Radu Boboc peste Andrei Vlad. Portarul FCSB-ului plecase deja în plonjon și a fost păcălit de traiectoria balonului.

FCSB a egalat după ce Hoxhallari a avut un atac întârziat direct pe glezna lui Miculescu. Jucătorul cumpărat de FCSB chiar de la UTA s-a prăbușit de durere. De la 11 metri, Radunovic l-a învins fără emoții pe Balauru.

Reclamă

Vicecampioana României a întors rezultatul în debutul reprizei secunde. Eduard Radaslavescu a reușit primul gol pentru FCSB cu un șut deviat de la marginea caruelui, care s-a oprit sub bara transversală.

În final a „plouat” cu cartonașe roșii. Mai întâi Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Cojocaru. Apoi, Chindriș a fost sancționat cu aceeași unitate de măsură pentru același gest. Radunovic a văzut și el al doilea galben pentru proteste. Nu a terminat meciul în teren nici Octavian Popescu, eliminat pentru un fault la mijlocul terenului.

Reclamă

UTA a egalat la ultima fază a meciului, prin Virgiliu Postolachi, imediat după ce Cojocaru a arătat cartonașele roșii.

UTA – FCSB 2-2

Final! UTA – FCSB 2-2.

Min 90+5: GOOOL UTA! A înscris Postolachi.

Reclamă 4 / 0/3

Min 90: A fost eliminat și Radunovic.

Min 88: Eliminare Andrei Chindriș! Rezerva arădenilor l-a aplaudat și el pe arbitru și a văzut cartonașul roșu.

Min 83: Eliminare Rachid Bouhenna! Fundașul FCSB-ului a văzut al doilea cartonaș galben după ce l-a aplaudat ironic pe arbitru.

Min 48. GOOOL FCSB! Eduard Radaslavescu înscrie cu o execuție splendidă! Mijlocașul roș-albaștrilor a trimis sub transversală, cu un șut de la 16 metri, și și-a trecut în cont primul gol pentru FCSB.

Min 23. GOOOL FCSB! Radunovic a transformat penalty-ul, cu un șut plasat în dreapta portarului.

Min 21. Penalty pentru FCSB! David Miculescu a fost faultat dur de Hoxhallari în careul arădenilor. În primă fază, centralul Adrian Cojocaru n-a dictat lovitură de la 11 metri. Ulterior, acesta a analizat faza la monitorul VAR și și-a schimbat decizia. Reluările au arătat cum fundașul de la UTA l-a călcat direct pe gleznă pe Miculescu, care s-a aruncat la pământ, urlând de durere.

Hoxhallari a avut o intrare criminală asupra lui David Miculescu
David Miculescu a fost faultat dur în meciul UTA – FCSB / Captură Orangesport

Min 7. GOOOL UTA! Rareș Pop a deschis scorul. Puștiul de 17 ani a reluat din interiorului careului, iar mingea deviată de Radu Boboc l-a păcălit pe Andrei Vlad. Defensiva lui Nicolae Dică a fost depășită de acțiunea din bandă reușită de Albert Stahl, care a pasat perfect în careu, pentru Pop.

Reclamă

Min 1. A început meciul de la Arad!

Echipele de start:

UTA: Balauru – Dobrescu, Benga, Erico, Hoxxallari – Batha, P. Anton – R. Pop, Jobello, Stahl – Keșeru

Rezerve: Iacob – Maxim, Chindriș, Cascini, Aly, Negoescu, Otele, Postolachi

Antrenor: Ilie Poenaru

FCSB: Vlad – Boboc, Haruț, Bouhenna, Radunovic – Șut, Radaslavescu, Nikolov – Miculescu, Stoica, Oct. Popescu

Rezerve: Ducan, Dumiter, Tănasă, Moraru, Dulca, Oaidă, Musi, Rusu

Antrenor: Nicolae Dică

Știrea inițială

UTA a anunțat astăzi că s-au vândut toate biletele pentru meciul cu FCSB. 12.500 de locuri are stadionul „Francisc Neuman”, din Arad.

FCSB a învins UTA în partida din Liga 1, de duminică. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu 2-1 pe Arena Națională, grație golurilor marcate de Darius Olaru și Andrea Compagno. Claudiu Keșeru a redus din diferență în prelungiri și și-a trecut în cont primul gol înscris în tricoul arădenilor.

FCSB și UTA se află în grupa B din Cupa României, la prima ediție cu noul format, alături de alte 4 formații: FC Botoșani, CS Mioveni, Oțelul Galați și Gloria Buzău.

Echipele probabile din UTA Arad – FCSB:

UTA: Balauru – Vukcevic, Chindriș, Erico, Dobrescu – Negoescu, Batha, Cascini – Otele, Keșeru, Jobello

Antrenor: Ilie Poenaru

FCSB: A. Vlad – Boboc, Haruț, Bouhenna, Șerban – Radaslavescu, Dulca, Nikolov – Oct. Popescu, I. Stoica, Miculescu

Antrenor: Nicolae Dică

Înaintea meciului de la Arad, Ilie Poenaru a anunțat că a exclus din lot un jucător.

Desley Ubbink a fost exclus din lot de Ilie Poenaru, după FCSB – UTA Arad 2-1!

Desley Ubbink a fost exclus din lot după FCSB – UTA Arad 2-1. Antrenorul arădenilor, Ilie Poenaru, a făcut anunțul după meciul de pe Arena Națională. Poenaru a explicat că mijlocașul olandez „nu mai e cu gândul la UTA”, iar din acest motiv a decis să-l dea afară din lot.

Ubbink a fost introdus pe teren în minutul 70 al duelului cu FCSB, din etapa precedentă a Ligii 1.

Ilie Poenaru a declarat că i-a oferit lui Desley Ubbink mai multe șanse de a demonstra că merită să joace la UTA, însă jucătorul de 29 de ani nu l-a impresionat.

„Desley a primit suficiente ocazii să ne arate că nu a fost afectat de acel transfer ratat la Craiova. Că au fost multe sau puține sau că a jucat mai mult mai puțin, el a primit șanse din partea mea.

Eu și staff-ul am avut toată disponibilitatea, dar ce s-a întâmplat în ultima vreme ne-a demonstrat că nu mai e cu gândul la UTA. Am luat decizia să-l excludem din lot. E decizia mea și mi-o asum.

Mai departe, ce discută el cu cei din conducere și ce se va întâmpla nu mă mai privește pe mine. Nu avea sens să ne chinuim unul pe altul. Nu au fost conflicte la antrenamente, doar că uneori se antrena așa cum trebuie, alte ori mai puțin, mai ales atunci când știa că nu va juca sau va juca mai puțin.

Cred că e decizia corectă față de toată lumea. Nu vreau să se creadă că el e principalul vinovat pentru înfrângerea cu FCSB. Nu am luat decizia analizând acest meci. Au fost mai multe aspecte, iar lucrurile în neregulă se petrec de ceva timp”, a spus Ilie Poenaru, pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor