Închide meniul

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, înainte de Rapid – Farul: „A greșit din toate punctele de vedere!”

Dan Roșu Publicat: 20 octombrie 2022, 15:37

Reclamă
Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, înainte de Rapid – Farul: „A greșit din toate punctele de vedere!

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, înainte de Rapid - Farul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, după ce „Briliantul” susţinuse că presiunea e mai mare pentru el decât pentru „Rege”, înainte de duelul direct de vineri, Rapid – Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Din păcate, Adi a greșit din toate punctele de vedere. Eu trebuie să fac și muncă administrativă, să fiu și acolo. Sunt acționar majoritar. Trebuie să am grijă de multe.

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu

Munca mea este de 100 de ori mai grea decât a unui manager care semnează niște jucători, vrea să facă niște puncte și dacă nu e bine își dă demisia și pleacă acasă. Eu nu pot să fac asta.

La mine e muncă grea, la ce m-am înhămat eu. 24/24 n-am ce să respir altceva, pentru că sunt dependent de tot ce se întâmplă la clubul meu”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Rapid – Farul le găseşte pe echipele lui Mutu şi Hagi pe primele două locuri ale Ligii 1, dobrogenii având un avantaj de cinci puncte. Partida e vineri, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gică Hagi, înainte de Rapid – Farul

„E un duel pe care l-am avut şi ca fotbalist atunci când activam amândoi. Hagi face o treabă foarte bună de mulţi ani la Farul, a câştigat şi trofee, a format o grămadă de jucători, deci este un antrenor foarte bun.

Dar cred că are un avantaj faţă de noi, ceilalţi, are un confort, pentru că este şi antrenor şi patron şi nu are presiune. Aşa că presiune am doar eu şi voi încerca să îi fac faţă. Asta nu ne va împiedica să încercăm să câştigăm acest meci.

Vom fi foarte motivaţi, le transmitem şi un mesaj: să vedem care pe care. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, vrem să dovedim că suntem şi noi capabili să facem lucruri bune.

Reclamă 4 / 0/3

Venim cu rivalitatea aceasta pe care am avut-o ca jucători, întotdeauna îţi doreşti să te măsori cu cel mai bun, aşa se întâmplă şi acum. Deşi oboseala îşi va spune cuvântul, sper să facem un meci spectaculos”, a afirmat Mutu, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și