Închide meniul

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, înainte de Rapid – Farul: „A greșit din toate punctele de vedere!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 octombrie 2022, 15:37

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, înainte de Rapid – Farul: „A greșit din toate punctele de vedere!

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, înainte de Rapid - Farul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu, după ce „Briliantul” susţinuse că presiunea e mai mare pentru el decât pentru „Rege”, înainte de duelul direct de vineri, Rapid – Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Din păcate, Adi a greșit din toate punctele de vedere. Eu trebuie să fac și muncă administrativă, să fiu și acolo. Sunt acționar majoritar. Trebuie să am grijă de multe.

Gică Hagi i-a răspuns lui Adi Mutu

Munca mea este de 100 de ori mai grea decât a unui manager care semnează niște jucători, vrea să facă niște puncte și dacă nu e bine își dă demisia și pleacă acasă. Eu nu pot să fac asta.

La mine e muncă grea, la ce m-am înhămat eu. 24/24 n-am ce să respir altceva, pentru că sunt dependent de tot ce se întâmplă la clubul meu”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Rapid – Farul le găseşte pe echipele lui Mutu şi Hagi pe primele două locuri ale Ligii 1, dobrogenii având un avantaj de cinci puncte. Partida e vineri, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gică Hagi, înainte de Rapid – Farul

„E un duel pe care l-am avut şi ca fotbalist atunci când activam amândoi. Hagi face o treabă foarte bună de mulţi ani la Farul, a câştigat şi trofee, a format o grămadă de jucători, deci este un antrenor foarte bun.

Dar cred că are un avantaj faţă de noi, ceilalţi, are un confort, pentru că este şi antrenor şi patron şi nu are presiune. Aşa că presiune am doar eu şi voi încerca să îi fac faţă. Asta nu ne va împiedica să încercăm să câştigăm acest meci.

Vom fi foarte motivaţi, le transmitem şi un mesaj: să vedem care pe care. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, vrem să dovedim că suntem şi noi capabili să facem lucruri bune.

Reclamă 4 / 0/3

Venim cu rivalitatea aceasta pe care am avut-o ca jucători, întotdeauna îţi doreşti să te măsori cu cel mai bun, aşa se întâmplă şi acum. Deşi oboseala îşi va spune cuvântul, sper să facem un meci spectaculos”, a afirmat Mutu, la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Gică Hagi, răspuns pentru Adi Mutu
  • Rapid – Farul le găseşte pe echipele lui Mutu şi Hagi pe primele două locuri ale Ligii 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și