Închide meniul

Denis Alibec, driblingul sezonului în Liga 1! Atacantul lui Gică Hagi l-a ridiculizat pe Dragoș Grigore

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2022, 21:28

Reclamă
Denis Alibec, driblingul sezonului în Liga 1! Atacantul lui Gică Hagi l-a ridiculizat pe Dragoș Grigore

Denis Alibec, dibling incredibil în fața lui Dragoș Grigore

Denis Alibec a reușit driblingul sezonului în Liga 1, în confruntarea Rapid – Farul. Atacantul lui Gică Hagi l-a ridiculizat pe Dragoș Grigore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Izolat în colțul terenului, Denis Alibec a făcut o fază genială. Cu Dragoș Grigore în spatele său, atacantul de 31 de ani a reușit un artificiu tehnic de excepție.

Denis Alibec, driblingul sezonului în Liga 1, în Rapid – Farul

Alibec i-a trecut mingea printre picioare lui Grigore, din întoarcere. Fundașul Rapidului s-a prăbușit încercând să-l blocheze pe jucătorul lui Gică Hagi.

Captură Orange Sport

Denis Alibec a renăscut sub comanda lui Gică Hagi

Tot Alibec e cel care a marcat pentru Farul în Giulești. Vârful constănțenilor a înscris după o pasă lungă a lui Grameni. Săpunaru n-a mai reușit să facă pasul la ofsaid.

Rămas singur cu Horațiu Moldovan, Alibec a șutat cu sânge rece, direct în plasă.

Reclamă

Denis Alibec a ajuns la șase goluri în actuala ediție din Liga 1.

În sezonul trecut, cele două formaţii s-au întâlnit în sezonul regular, după ce giuleştenii nu au reşit să se califice în play-off. În meciul tur a fost remiză, scor 0-0, iar în retur Farul s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Virgil Ghiţă şi Andrei Ciobanu.

Gică Popescu, uluit după ce Gică Hagi l-a revitalizat pe Denis Alibec

„E a doua oară când Alibec descalecă la Farul şi are evoluţii extraordinare. Nu ţine oare de antrenor? Nu ţine de capacitatea antrenorului de a motiva jucătorii? Pentru că întotdeauna când a venit la noi, a jucat bine.

Reclamă 4 / 0/3

Şi nu doar că joacă şi marchează…eu nu l-am văzut pe Alibec alergând atât de mult cum aleargă la noi niciodată! Nici la CFR, unde Dan Petrescu e superpretențiios când e vorba de efortul fizic, nu l-am văzut nici la echipa naţională să facă asta. La noi, aleargă la fel de mult ca un mijlocaş.

Asta vine din poftă, vine din motivaţie. De ce oare în altă parte nu a avut motivaţie? Că nu joacă pe un stadion de 20.000 de spectatori, sperăm să îl avem în curând la Constanţa, dar deocamdată nu îl avem.

Tot timpul vorbim de jucători pe care toată lumea îi dă expiraţi, vin la noi, «explodează», vin la noi, înfloresc. Păi, e mâna antrenorului, vă spun eu”, a spus Gică Popescu, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și