Închide meniul

Adrian Mutu, categoric după remiza cu Farul: „Rapid a fost singura echipă de pe teren. Sunt nemulţumit de rezultat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 octombrie 2022, 23:18

Reclamă
Adrian Mutu, categoric după remiza cu Farul: „Rapid a fost singura echipă de pe teren. Sunt nemulţumit de rezultat

Adrian Mutu, nemulţumit de remiza cu Farul

Adrian Mutu. în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Adrian Mutu, categoric după Rapid – Farul 1-1. Adrian Mutu a fost nemulţumit de rezultatul din meciul cu Farul, scor 1-1. Antrenorul Rapidului a lansat şi unele acuzaţii la adresa arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu e de părere că echipa sa a dominat meciul de la început la final. Mutu spune că diferenţa s-a făcut în faţa porţii.

Adrian Mutu, categoric după Rapid – Farul 1-1

Sunt nemulțumit de rezultat, dar mulțumit de joc. Am făcut un joc solid, am dominat în totalitate acest meci. Trebuie să lucrăm mai mult. Sincer, le-am spus să continue să joace ca în prima repriză. Au dat un gol pe o pasă în adâncime foarte frumoasă. Cred că am dominat meciul de la cap la coadă. Am abordat o tactică agresivă, ne-am dus peste ei, le-am luat posesia. Diferența s-a făcut în fața porții. Cred că dacă eram puțin mai concentrați puteam să câștigăm. Alibec nu l-a umilit pe Grigore, trebuie să vă uitați la un meci întreg.

Îmi place să mă uit la băieții mei și la echipa mea. Asta nu înseamnă că apărarea mea nu și-a făcut datoria. Până la urmă, în ansamblu, a fost o singură echipă pe teren. O luăm meci cu meci. Am terminat turul, speram să-l terminăm cu o victorie. Îi felicit pe băieți pentru atutidine. Am arătat tuturor că Rapid e o forță„, a spus Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1, la digisport.ro.

Rapid – Farul 1-1. Meci superb între echipele lui Adi Mutu și Gică Hagi

Rapid – Farul 1-1. A fost nebunie în Giulești la derby-ul dintre Adrian Mutu și Gică Hagi. Atmosfera din tribune a fost electrizantă. Alibec și Săpunaru au semnat golurile serii. Farul a deschis scorul pe terenul Rapidului în minutul 20, prin Denis Alibec, care a fost servit excelent de Dina Grameni. Cristi Săpunaru nu a reușit să facă pasul la ofsaid. Rămas singur cu Horațiu Moldovan, Alibec a șutat cu sânge rece, direct în plasă.

Reclamă

Tot în prima repriză, Alibec a reușit faza serii. Cu Dragoș Grigore în spatele său, atacantul de 31 de ani a reușit un artificiu tehnic de excepție. Alibec i-a trecut mingea printre picioare lui Grigore, din întoarcere. Fundașul Rapidului s-a prăbușit încercând să-l blocheze pe jucătorul lui Gică Hagi.

În repriza secundă, Rapidul a dominat-o pe Farul. Giuleștenii au egalat în minutul 52, prin Săpunaru. Căpitanul rapidist a înscris cu o lovitură de cap dintr-o centrare a lui Alex Ioniță.

Au urmat ocazii uriașe la poarta lui Aioani. Albu a avut un șut care a zguduit transversala. Ioniță nu a ratat în ultimul moment întâlnirea cu balonul dintr-o centrare a lui Morais. Apoi, Sefer a șutat în plasa laterală dintr-o poziție ideală.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a marcat până la urmă în minutul 87, prin Emmers, dar reușita a fost anulată de VAR pentru un henț anterior al lui Albu. În urma remizei din Giulești, Farul rămâne lider în Liga 1, la cinci puncte în fața Rapidului, echipa de pe locul secund. CFR Cluj e pe locul al treilea, la 9 puncte de Farul, însă echipa lui Dan Petrescu are trei partide mai puțin disputate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și