Închide meniul

Dan Petrescu, șocat de vestea că Simona Halep a fost suspendată: „Nu îmi vine să cred! Am vrut să-l sun pe tatăl ei!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 octombrie 2022, 16:54

Dan Petrescu, șocat de vestea că Simona Halep a fost suspendată: „Nu îmi vine să cred! Am vrut să-l sun pe tatăl ei!

Cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu a decedat în ziua meciului UTA - CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu a fost șocat de vestea că Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit că nu îi vine să creadă că dubla campioană de Grand Slam a pățit așa ceva. „Bursucul” a vrut să-l sune pe Stere Halep, tatăl Simonei, însă a renunțat la idee în cele din urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu este convins că Simona Halep nu s-a dopat intenționat cu Roxadustat, substanța interzisă de regulamentul WADA care îi poate aduce o suspendare de până la 4 ani.

Dan Petrescu, șocat de vestea că Simona Halep a fost suspendată: „Nu îmi vine să cred!”

Petrescu își dorește ca adevărul să iasă la iveală, iar Simona Halep să scape de consecințe.

„Sincer, și pe mine m-a șocat. Chiar am vrut să-l sun pe tatăl Simonei, dar nu știu dacă e bine. Chiar n-am înțeles ce e acolo. N-aș vrea să-mi dau cu părerea și să greșesc, dar sunt convins că ceva nu e bine acolo.

N-avea cum să se întâmple așa. Sper să iasă adevărul, nu cred că a putut să facă așa ceva, asta e părerea mea. Sunt multe cazuri care se întâmplă și nu știi ce se întâmplă. Încă nu îmi vine să cred”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului U Cluj – CFR Cluj.

Reclamă

Gică Hagi, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep în plin scandal de dopaj

La rândul său, Gică Hagi a avut cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep, după scandalul de dopaj. „Regele” a evitat să intre în detalii în privinţa scandalului suspendării din cauza dopajului, însă nu a ezitat să îşi dezvăluie admiraţia pentru Simona.

Gică Hagi a aflat despre scandalul dopajului abia după meci. Antrenorul Farului a spus că Simona este cea care trebuie să vorbească mai multe detalii despre acest caz care a zguduit tenisul mondial.

N-am știut, și telefonul este închis, am pregătit meciul. N-am știut, nu este teritoriul meu, nu mă pricep la astea, nu știu cum e. Pur și simplu nu am de unde să știu.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bine este ca Simo să vorbească, ea trebuie să zică. Nu noi, ceilalți, să ne dăm cu părerea pe lucruri pe care nu le știm. Ce a fost, ce s-a întâmplat. Așa că nu-mi permit să fac lucrul acesta, pentru că este o sportivă foarte mare de a noastră.

Vorbim în gol iar în România să nu uitați că se vorbește prea mult”, a spus Gică Hagi, după Rapid – Farul 1-1.

Simona Halep, suspendată provizoriu din tenis, după ce a picat un test anti-doping

Substanța cu care a fost depistată Simona Halep este Roxadustat, un medicament anti-anemie. Simona Halep a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a strecurat şi mici atacuri.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și