Închide meniul

Dan Petrescu, șocat de vestea că Simona Halep a fost suspendată: „Nu îmi vine să cred! Am vrut să-l sun pe tatăl ei!”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 octombrie 2022, 16:54

Dan Petrescu, șocat de vestea că Simona Halep a fost suspendată: „Nu îmi vine să cred! Am vrut să-l sun pe tatăl ei!

Cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu a decedat în ziua meciului UTA - CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Hepta

  • Dan Petrescu, șocat de vestea că Simona Halep a fost suspendată
  • Ce a spus „Bursucul”

Dan Petrescu a fost șocat de vestea că Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit că nu îi vine să creadă că dubla campioană de Grand Slam a pățit așa ceva. „Bursucul” a vrut să-l sune pe Stere Halep, tatăl Simonei, însă a renunțat la idee în cele din urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu este convins că Simona Halep nu s-a dopat intenționat cu Roxadustat, substanța interzisă de regulamentul WADA care îi poate aduce o suspendare de până la 4 ani.

Dan Petrescu, șocat de vestea că Simona Halep a fost suspendată: „Nu îmi vine să cred!”

Petrescu își dorește ca adevărul să iasă la iveală, iar Simona Halep să scape de consecințe.

Reclamă

„Sincer, și pe mine m-a șocat. Chiar am vrut să-l sun pe tatăl Simonei, dar nu știu dacă e bine. Chiar n-am înțeles ce e acolo. N-aș vrea să-mi dau cu părerea și să greșesc, dar sunt convins că ceva nu e bine acolo.

N-avea cum să se întâmple așa. Sper să iasă adevărul, nu cred că a putut să facă așa ceva, asta e părerea mea. Sunt multe cazuri care se întâmplă și nu știi ce se întâmplă. Încă nu îmi vine să cred”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului U Cluj – CFR Cluj.

Reclamă

Gică Hagi, cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep în plin scandal de dopaj

La rândul său, Gică Hagi a avut cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep, după scandalul de dopaj. „Regele” a evitat să intre în detalii în privinţa scandalului suspendării din cauza dopajului, însă nu a ezitat să îşi dezvăluie admiraţia pentru Simona.

Gică Hagi a aflat despre scandalul dopajului abia după meci. Antrenorul Farului a spus că Simona este cea care trebuie să vorbească mai multe detalii despre acest caz care a zguduit tenisul mondial.

N-am știut, și telefonul este închis, am pregătit meciul. N-am știut, nu este teritoriul meu, nu mă pricep la astea, nu știu cum e. Pur și simplu nu am de unde să știu.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bine este ca Simo să vorbească, ea trebuie să zică. Nu noi, ceilalți, să ne dăm cu părerea pe lucruri pe care nu le știm. Ce a fost, ce s-a întâmplat. Așa că nu-mi permit să fac lucrul acesta, pentru că este o sportivă foarte mare de a noastră.

Vorbim în gol iar în România să nu uitați că se vorbește prea mult”, a spus Gică Hagi, după Rapid – Farul 1-1.

Simona Halep, suspendată provizoriu din tenis, după ce a picat un test anti-doping

Substanța cu care a fost depistată Simona Halep este Roxadustat, un medicament anti-anemie. Simona Halep a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a strecurat şi mici atacuri.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”