Închide meniul

UTA – Universitatea Craiova 1-2. Ştefan Baiaram i-a adus toate punctele lui Mirel Rădoi. Oltenii urcă pe locul patru în Liga 1. Fanii i-au cerut demisia lui Ilie Poenaru

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2022, 18:15 / Actualizat: 23 octombrie 2022, 20:12

Reclamă
UTA – Universitatea Craiova 1-2. Ştefan Baiaram i-a adus toate punctele lui Mirel Rădoi. Oltenii urcă pe locul patru în Liga 1. Fanii i-au cerut demisia lui Ilie Poenaru

Ştefan Baiaram a egalat pentru Universitatea Craiova la Arad

Hepta

UTA – Universitatea Craiova 1-2, partida din etapa a 15-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii au obţinut a doua victorie consecutivă în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie succesului din deplasarea de la Arad, trupa lui Mirel Rădoi a acumulat 24 de puncte, şi a urcat pe locul patru în Liga 1, peste Hermannstadt.

UTA – Universitatea Craiova 1-2

UTA a deschis scorul repede în meci. Abeid a marcat în minutul 13, după ce a profitat de o greşeală a lui Nicuşor Bancu. Ulterior, Ştefan Baiaram a marcat în prelungirile primei reprize.

Golul victoriei a fost marcat tot de Ştefan Baiaram. În minutul 57, mijlocaşul a înscris din pasa lui Dan Nistor, şi astfel i-a adus toate cele trei puncte lui Mirel Rădoi.

Final: UTA – Universitatea Craiova 1-2! Oltenii au obşinut toate cele trei puncte din deplasarea de la Arad, după „dubla” lui Ştefan Baiaram.

Reclamă

Min. 57: Goool Universitatea Craiova! Ştefan Baiaram a marcat din nou, din pasa aceluiaşi Dan Nistor.

Min. 51: UTA joacă în 10 oameni, după ce Paul Anton a fost eliminat.

Min. 45+1: GOOOL Universitatea Craiova! Baiaram a marcat cu capul, din centrarea perfectă a lui Dan Nistor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 13: GOOOOL UTA! Bancu a greşit incredibil o respingere, iar Abeid a marcat primul său gol pentru UTA.

Min. 12: Ocazie UTA! Stahl a centrat de pe partea stângă, iar Pop a reluat peste poartă din poziţie favorabilă.

Min. 1: Începe meciul dintre UTA şi Universitatea Craiova!

UTA: Iacob – Abeid, Benga, Da Silva, Dobrescu – Anton, Cascini, Pop – Stahl, Postolachi, Otele

Rezerve: Balauru, Hoxhallari, Batha, Maxim, Matei, Negoescu, Cibi, Jobello, Keseru

Antrenor: Ilie Poenaru

Universitatea Craiova: Arlauskis – Screciu, Mitrea, Papp – Bancu, Căpăţînă, Nistor, Creţu, Vătăjelu – Baiaram, Mosca

Reclamă

Rezerve: Lazar, Găman, Hanca, Mateiu, Vînă, Cîmpanu, Roguljic, Florescu, Markovic

Antrenor: Mirel Rădoi

Mirel Rădoi s-a împăcat cu jucătorii

Mirel Rădoi s-a împăcat cu jucătorii după victoria cu 2-0 Hermannstadt. Antrenorul oltenilor a fost în sfârșit mulțumit de prestația jucătorilor săi, după ce i-a criticat dur în ultima perioadă.

Am suferit la nivel de posesie. Farul, noi și Hermannstadt avem cele mai bune statistici. Am încercat să direcționăm posesia către fundașii centrali. Per total, sunt mulțumit de vitorie. Din punctul meu de vedere, Hermannstadt e una dintre cele mai compactă echipă din Liga 1. Nu aș putea să fac aprecieri despre jucători de la alte echipe. E puțin ciudat sistemul ăsta, dacă așa s-a stabilit, trebuie să acceptăm să jucăm așa”, a spus Mirel Rădoi, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și