Închide meniul
NEWS ALERT

Mirel Rădoi a ameninţat cu demisia după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0: „Suntem proştii satului! Mă dau la o parte!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 octombrie 2022, 23:41

Mirel Rădoi a ameninţat cu demisia după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0: „Suntem proştii satului! Mă dau la o parte!

Un nou pas greşit făcut de Al-Tai în Arabia Saudită, echipa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mirel Rădoi a ameninţat cu demisia după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0. Oltenii au ajuns la trei eşecuri consecutive în deplasare în Liga 1, iar tehnicianul a fost un car de nervi şi a dat de pământ cu jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul a avut o tiradă în direct la adresa fotbaliştilor săi, care au căzut în repriza secundă. Rădoi nu accepă scuze şi îşi doreşte ca aceştia să treacă la fapte. În caz contrar, antrenorul e dispus să plece de la echipă!

Mirel Rădoi a ameninţat cu demisia după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0

„O să încerc la starea pe care o am… A fost o repriză bună, chiar dacă nu am reuşit să marcăm. În repriza a doua nu mi-am recunoscut echipa. Nu ar trebui să încerce să ne analizeze. Sigur le vom face cadouri. Ştiam că punctul lor de referinţă este Garita. E incredibil. Am luat şi roşu. Dacă suntem proştii satului, aşa o să fim!

Nu aş vrea să îndrept atenţia doar pe cartonaşul lui Paul. E greu să înţeleg ce ar trebui să fac cu ei ca să găsim soluţii. Vom avea mari dificultăţi. Toate problemele noastre, astea vor fi. Chiar ar trebui să scriem pe tricouri UNICEF. Nu mai contează nimic acum.

Mirel Rădoi: „Nu avem ce să căutăm la un club atât de mare!

Echipa nu e constantă. Acasă, având suportul fanilor, e mult mai uşor. Orice am face, ne învârtim la acelaşi lot de jucători. A rămas acelaşi. Lucrurile sunt clare. Poate o să fie un moment în care o să rămână un antrenor şi o să plece jucătorii. Sunt echipe care îţi oferă spaţii.

Reclamă

Noi încercăm să avem altă abordare. De spart nu s-a spart nimic, a fost o discuţie cu băieţii. În situaţia în care am fost acum, prefer să mă dau la o parte. Mai bine plec dacă nu îşi dau interesul. Nu avem ce să căutăm la un club atât de mare”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit digisport.ro.

Andrei Prepeliță răsuflă ușurat după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0

Andrei Prepeliță a dezvăluit că s-a simțit sub presiune înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0. Marius Constantin a recunoscut că argeșenii s-au apărat cum au putut. Cătălin Straton și Andreas Calcan și-au felicitat coechipierii.

„Cu Hermannstadt am controlat meciul de la cap la coadă, cu CFR Cluj nu ne-a intrat mingea în poartă, cu FCSB meritam un egal. Nu putea să țină la nesfârșit acest ghinion. Băieții au luptat, ne-am contracarat adversarul. Știam ce joacă, mi-a ieșit, băieții au făcut mișcările foarte bine. E bine, se integrează și jucătorii nou veniți. Nu ne-a fost ușor, sper să formăm o echipă bună. Am stat normal, mi-am propus să nu mă mai enervez, ați văzut că nu face bine, a fost presiune pe mine în ultima perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

O simt și acum, până la urmă e un lucru bun, ne face să ne dorim mai mult victoriile. Eu n-am ieșit niciodată să vorbesc, mie nu mi-a spus nimeni nimic. Dacă clubul voia o măsură împotriva mea, trebuia să mă anunțe și pe mine. Trebuie să ne gândim la victorie”, a afirmat Prepeliță, conform digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și